Marbella

image

My Travel Boektje is nét terug uit Marbella om wat nieuwe toffe spots te testen en de oude favourites weer een bezoekje te brengen. Tijd dus voor een update!!

Cocktails?
Die drink je nog steeds bij Astral. Eigenlijk serveren ze hier veel meer dan een cocktail, het is een waar kunstwerk! Een toetje? Nee die sla ik over, ik ga naar Astral! De cocktails hier zijn enorm en er zit zoveel fruit op en aan dat het echt een dessert is.
Mijn lievelings: Banana Dream.

image

Beachclub Sylt
Sylt is nog redelijk nieuw en zit in Elviria, in de buurt van The Beach House en Nikki Beach. Een laagdrempelige trendy strandtent, leuk voor elke dag. Ze zijn beroemd om hun lekkere cocktails en ontbijtjes en je zit er heerlijk beschut. Vaak draait er live een dj lekkere loungeplaatjes (niet irritant hard, gewoon echt chill). Als je geen zin hebt in Oceans Club of Nikki Beach maar je wil toch een beetje de hipster uithangen is dit de ideale spot! Klik hier voor de site.

image

Chiringuito Trocadero
Een andere leuke strandtent is Trocadero Playa. Hier kan je de hele dag terecht. Ontbijt, lunch, drankjes en diner. Dus even een dagje ergens anders hangen? Trocadero Playa!
Klik hier voor de site.

Wandelen
Mocht je buiten het seizoen naar Marbella afreizen en het is niet echt strandweer en je hebt alle winkels al leeg geshopt, ga dan eens wandelen. Joggen mag ook maar dat gaat mij nou nét te ver, we zijn wel op vakantie ja 😉 Marbella heeft waanzinnige wandelroutes die voor iedereen goed te doen zijn. Wanneer je bij shoppingmall La Canada de grote weg richting de bergen neemt volg dan de borden Refugio de Juanar. Deze zullen je brengen naar het beginpunt van een aantal prachtige wandelroutes en uitkijkpunten (el mirador) echt een aanrader!

image

image

image

image

image