Ibiza

To Do
Beach Time!!
Blue Marlin, strand, party, lunch en cocktails, hip and happening. Naast de Blue Marlin zit je iets rustiger en wat minder hip maar hier kan je ook heel lekker eten (de paella is top). Klik hier voor de website van Blue Marlin.

Sa Trinxa is een hippy achtig stukje strand met een superrelaxte sfeer, goeie hamburgers en in een prachtige baai. Als je langs de rotsen loopt vind je hier onwijs mooie kleine privé strandjes (pas op schrik niet liggen hier veel mensen naakt verstopt achter rotsen) Klik hier voor de website.

Macao beach on the rocks. Weer heel wat anders en even gaaf. Zeker een dagje heen!

Mijn favorieten waren: Blue Marlin, El Chiringuito en Macao Beach.

image

Nog meer coole stranden zijn:
Benirrás een prachtig (kiezel)strand in het noorden van het eiland. Veel rustiger dan bijvoorbeeld Salinas en beter te doen met bijvoorbeeld kids.

Cala Llenya Vlakbij de vlooienmarkt Cala Llenya en een strand zonder kiezelstenen… Heerlijk zacht zand onder de voetjes, top!

Cala d’Hort Dit strand krijkt uit op de magische Es Vedra. Prachtig dus! Nadeel is dat het een redelijk klein strand is en heel druk en het kiezels heeft. Maar overslaan mag je ‘m niet!

Cala Salada & Saladita Een van de mooiste stranden maar niet te doen met kleine kids of erger nog buggy’s. Je moet een redelijke klim maken om hier te komen dus neem ook geen koelbox mee want dan krijg je het zwaar ;-).

To Dance
Dc 10 en de Space zijn echte toppers, maar ook de feesten bij Ushuaia mag je niet missen op de woensdag!
Rond 20.00 lopen er tientallen proppers op straat die je allemaal free entrance aanbieden voor de feesten. Wel moet je dan om 01.00uur binnen zijn, maar dit kan je redelijk wat geld besparen 😉

Hippie Markt
Ibiza staat bekend om de hippie en vlooienmarkten. Hier de leukste: De echte classics: Las Dalias of Punta Arabi.
Las Dalias is op zaterdag en maandagavond, Punta Arabi is op woensdag.
De zondagmarkt in Sant Juan. Het is een echte hippiemarkt. Allemaal leuke souvenirtjes, kledingwinkeltjes, prullaria en eettentjes. De markt is iedere zondag van 09.00 tot ongeveer 14.00 u

Vlooienmarkten: Sant Jordi & Cala Llenya De markt in Sant Jordi is op zaterdagochtend (tot 14 u) en de markt bij Cala Llenya is op zondagochtend (tot 14 u).