De Tulp

Het Marie Heinekenplein was het altijd nét niet. Gek, want ze hebben de beste terrassen van De Pijp en het ligt super centraal, maar toch lukte het daar maar moeilijk. Veel was er niet direct mis met de zaken die er zitten maar toch kwamen er bijna alleen maar toeristen. Maar times are about to change… Met de komst van The Vegan Junk Food Bar en De Tulp kan het Marie Heinekenplein zo maar the place to be worden…
De Tulp

De Tulp wordt de nieuwe hotspot in De Pijp

De heren achter onder andere Pesca (LIKE) op de Rozengracht hebben zich hiermee bemoeid en voor wat betreft het uiterlijk kan ik alleen maar zeggen; missie geslaagd. Vanaf de opening is het hier dagelijks gezellig druk dus ik denk dat De Tulp het Marie Heinekenplein weer op de kaart gaat zetten.
De Tulp

Fresh Colours & Urban Jungle vibe bij De Tulp

De Tulp klinkt dan wel oer Hollands, maar dat zie je er niet vanaf. Het terras is een soort hippe urban jungle met overal planten en fel roze en turqoise vlonders, een schommel en tinten geel, rood en oranje. Gezellig! Buiten is dus helemaal top, maar binnen wordt het nog beter. Overal staan stoere bruine stoelen, mooie zachte vintage hipster fauteuils, coole Chesterfield banken en mooie, soms gekleurde houten tafels. Wederom enorm veel planten, palmbomen en ander hip groen. Een beetje Ibiza meets Bali maar dan in Amsterdam. Ideaal voor een first date of een gezellige borrel op de donderdag of vrijdag. De tent zit vanaf een uur of vier vol met borrelaars en de muziek staat gezellig hard. Wedden dat we hier binnenkort op de tafels staan te dansen?
De Tulp

Sushi bowls en lekkere broodjes bij De Tulp

Dat je hier top kan borrelen dat weet geloof ik iedereen al, maar wist je dat je hier ook heel lekker kunt lunchen? De sushi bowl is echt mega lekker en de broodjes mogen er ook zijn. Verder hebben ze gezonde Juice Brothers sappen, huisgemaakte smoothies en een Acai bowl op het menu.
De Tulp

De Pijp bruist weer

Met de komst van CT Coffee & Coconuts een aantal jaren geleden werd een trend gezet. Nieuwe hotspots die zich vestigen in De Pijp nog voor we van ‘vergane glorie’ kunnen spreken. Dan hebben we nog Escobar (nieuwe hippe tapastent mét terras), Bar Fisk, Hoed & Krelis dat net open is en natuurlijk The Vegan Junk Food Bar die heel binnenkort opent. De Pijp is weer helemaal back in business, Yeey!
De Tulp
De Tulp

Weekendtip zondag 17 juni ‘Wasterras’ bij De Tulp

Het terras van De Tulp op het Marie Heinekenplein wordt aanstaande zondag omgetoverd tot Wasterras. Ik hoor je denken Wasterras? Ja, dit is een heel chill initiatief waarbij iedereen hier tussen 12:00 – 18:00 terecht kan voor een borrel, lunch of drankje terwijl je tegelijkertijd je was kan laten doen. Best een prima idee want ik zie altijd enorm op tegen die berg was in het weekend en zo combineer je het met wat gezelligs. Top dus.

Wie waarom en hoe werkt dit Wasterras?

Ter ere van de officiële lancering van het wasmiddel-doseersysteem van Less, organiseert deze start-up eenmalig het Wasterras in Amsterdam; om te laten zien dat wassen veel leuker, slimmer én makkelijker kan. Hoe dan? Veel mensen doen een scheutje extra bij de was terwijl we eigenlijk weten dat het niet zo goed voor de was, wasmachine én voor het milieu is. Door middel van deze actie leer je dus met het doseersysteem ook nog eens slimmer wassen. Twee vliegen in één klap dus!

Benieuwd? Neem een kijkje op de website van Less. Ze hebben naast deze doseersystemen ook nog een handige bezorgservice dus dan hoef je ook nooit meer met zware flessen te sjouwen. Winning!

Meer weten over het event zondag? Klik hier. Benieuwd naar Less en hun handige systemen en bezorgservice? Klik dan hier. Met de schone was onder je arm door naar een andere tent? Check hier de leukste lunchplekken in De Pijp.