The Standard

The Standard is één van de betere hotels in New York. Gelegen in het chique en hippe Meatpacking District aan de Highline. Met 2 rooftopbars en 2 restaurants en zoals je van the USA gewend bent, uitstekende service.

Een hotel nemen in Meatpacking is handig aangezien hier de leukste en betere restaurants zitten. Zo hoef je s’avonds op je killer heels niet zoveel te lopen en hoef je ook de metro niet te nemen.
The Standard Grill is een van de restaurants in het hotel en die serveren de áller beste frietjes ever! Just saying…
The Standard Highline New York
The Standard Highline New York

De kamer van het hotel zijn prima, niet super groot, maar van alle gemakken voorzien. Het uitzicht is fantastisch en als je door de jetlag midden in de nacht wakker wordt en je ziet dit:
the standard highline new york hotel
Dan maakt dat heel veel goed. Ik kon uren naar buiten kijken, zo gaaf! Mocht je net als wij op de 17de verdieping zitten, moet je in het weekend écht je oordoppen in doen, want in Le Bain gaat het zó los dat de kans er dik in zit dat je (net zoals wij) hiervan wakker wordt.

Op het terras van The Standard kan je heerlijk lunchen, ze hebben zalige flammkuchen en je zit hier lekker beschut in de zon. Vanaf de eerste week van november maakt dit terras plaats voor de schaatsbaan, ook heel leuk!
the standard highline new york hotel the standard highline new york hotel
The Grill heeft ook een garden in de zomer, hier zit je aan de straatkant beschut tussen allemaal mooie planten, takken en kaarsen. Overdag heel leuk mensen spotten en s’avonds super romantisch.
the standard highline new york hotel
The Standard Highline New York
Qua locatie zit je hier s’avonds helemaal top, maar ook overdag is er tegenwoordig genoeg te doen in het Meatpacking District. Er zitten prachtige winkels, leuke ontbijt en lunch tentjes zoals Gansevoort Market en de gaafste restaurants zitten allemaal op Loopafstand. Spice Market, Tao Downtown, Catch, STK, Pastis en Buddakhan.

Het station van de L train is maar een paar minuten lopen en vanaf 8Av en 14Th ben je maar een paar haltes verwijdert van Bedfort Av. Hier stap je uit als je de hippe hipsterwijk Williamsburg in Brooklyn wilt verkennen. Union Square is een van de meest centrale station en die is ook maar 2 haltes van deze stop vandaan dus ideaal.
the standard highline new york hotel

The Standard is absoluut geen goedkoop hotel, maar helaas, in New York bestaan er bijna geen goedkope hotels. Wil je jezelf trakteren op luxe en in the middle of the scene zitten? Boek dan hier een kamer!

Sinds 2015 heeft The Standard Highline zelfs een eigen Biergarten, ja dat is helemaal hip hier. Super gezellig!
biergarten standard highline

Meer New York City tips? Klik hier.
The Standard Highline New York
The Standard Highline New YorkThe Standard Highline NYC