The Glorious

Mijn favoriete hotel in Antwerpen is The Glorious. Dit fancy boutique hotel zit in de mooie wijk Het Zuid en op loopafstand van de leukste hotspots. Ideaal als je een weekendje weg bent en de auto ergens GRATIS wilt parkeren (dat kan daar op de parkeerplaats voor de deur) en verder al banjerend de stad wilt verkennen.
The Glorious Hotel Antwerpen

Om de hoek zit ontbijt en lunch hotspot Tinsel, op 4 minuten lopen de nieuwste aanwinst van Het Zuid Divin by Sepi echt een aanrader trouwens en mocht je zin hebben in sushi en dim sum dan steek je de parkeerplaats over en ga je dineren bij Umami. Voor wat betreft de locatie zit je hier dus helemaal top.
The Glorious Antwerpen boutique hotel

Maar het hotel zelf is toch wel de voornaamste rede dat je hier een nachtje moet boeken. The Glorious heeft verschillende thema kamers en deze verschillen in prijs, decor en formaat. Mijn favorieten zijn Bompa’s Glory en Faded Glory. Maar eigenlijk zijn alle kamers hier niet normaal gaaf. Nu heeft The Glorious een speciaal plekje in mijn hart want the boyfriend nam mij op onze eerste date hier mee naartoe en je begrijpt: i was impressed. Het hotel zit in een prachtig oud pand, heeft een fantastische cocktailbar (chique) en een gaaf restaurant. Dus eigenlijk hoef je de deur niet meer uit…
Mocht je wel de deur uit willen? Klik dan hier voor een aantal te gekke restaurant opties.
Boutique hotel romantic antwerpen

De ingang naast het hotel verschaft je toegang tot de design appartementen en suites van het hotel. Very fancy, je eigen voordeur. De service is goed en eigenlijk wil je gewoon binnen blijven zodra je de kamer in komt. De badkamers zijn super de luxe en heel erg groot dus na een dag keihard shoppen kan je uitgebreid in bad en helemaal tot rust komen. Of opladen voor een flink avondje stappen. Tip: neem een cocktailtje in de bar van het hotel, hier zit je heel leuk en de cocktails zijn van hoog niveau.
cocktailbar the glorious antwerpen

Kamer boeken? Klik hier.
the glorious romantisch hotel antwerpen
The glorious antwerpen