Tinsel

Tinsel is mijn favoriete ontbijt hotspot in de wijk Zuid. Parkeren kan je gratis op het grote parkeerterrein daar voor de deur en het zit op het hoekje van de straat bij mijn favo hotel The Glorious. Dus als we aankomen rond lunch dan dump ik eerst mijn koffers in het hotel en ga dan direct uitgebreid lunchen bij Tinsel. Het liefst in de zon op hun mooie terras natuurlijk!
FullSizeRender-5 (4)
Het concept van Tinsel is simpel, overal liggen menukaarten en opschrijf boekjes dus het noteren van je bestelling kan je zelf. Dat is geen slechte service, maar juist heel erg relaxed want ik vind niets zo irritant als continue moeten zwaaien naar een ober voor je bestelling. Dit regel je hier lekker zelf. Drankjes, sappen, ice tea’s, koffietjes en de lekkerste broodjes en ontbijtjes noteer je en lever je in bij het personeel wat het eten uit serveert.
Tinsel
Binnen no time staan de drankjes voor je neus en in de kleine keuken gaan ze hard aan de slag met je bestelling. Naast broodjes en allerlei soorten eieren hebben ze ook leuke ontbijt menu opties. Mandjes met brood, croissantjes, een eitje, wat kaas en ham en granola met fruit. Ideaal voor vreetzakken zoals ik.
tinsel ontbijt hip trendy antwerpen het zuid
Het broodje zalm en de granola waren een hele goede keus en het mandje brood viel ook in de smaak. Knapperige croissantjes, heerlijk beleg en huisgemaakte jam en ginger ice tea.
leukste ontbijt lunch hotspots antwerpenhip lunchen antwerpen
Bij Tinsel kan je niet reserveren en aangezien dit een echte local hotspot is, is het hier altijd heel erg druk. Vaak moet je even wachten op een tafeltje, of je moet net geluk hebben dat er plek is. Maar in de zomer met het grote terras heb je dat probleem uiteraard minder. Meer weten? Bekijk hier de website van Tinsel.

Benieuwd naar mijn hele lijst met leukste ontbijt en lunch hotspots in Antwerpen? Klik hier.