Umami

Umami is een prachtig restaurant in Het Zuid in Antwerpen. De Luikstraat barst sowieso van de leuke bars en restaurantjes, maar dit is toch wel een favoriet. Umami doet een beetje New Yorks aan, het restaurant is groot, mooi, chique en ze serveren Aziatische gerechten. Het doet mij een beetje denken aan Spice Market. Dezelfde look en feel en dezelfde menukaart.

Je kunt hier gratis parkeren op het grote parkeerterrein voor de deur, maar mocht je lekker willen doorzakken kan je beter een taxi nemen uiteraard. Of als je toevallig logeert bij The Glorious dan kan je gewoon lopen, want het is op minder dan 3 hier vandaan.

Het entree is imposant en het restaurant is groots opgezet. Er staan wat leuke tafeltjes voor romantische dates maar er zijn ook een aantal grote tafels voor groepen. Mocht je dus met een groep vriendinnen een weekend weg zijn of misschien een bachelor organiseren dan is dit een perfecte plek om te gaan dineren. Er zijn zelfs tafels beschikbaar voor meer dan 25 personen en ook het menu leent zich hier perfect voor.

Wij begonnen uiteraard met wat heerlijke sushi. Niet goedkoop maar een ruim assortiment en allemaal erg lekker.
FullSizeRender-7 (3)
Daarna namen we wat dim sum en Vietnamese spring rolls vol groente, mango en kruiden en de pittige aubergine. Die was lekker!!
Umami Antwerpen
Naast het reguliere menu organiseren ze in het weekend dim sum brunches en dan kan je onbeperkt genieten van deze heerlijke Aziatische hapjes. Leuk om een keer te doen met de hele familie of als je met een groepje een weekendje weg bent en zin heb in uren lang lunchen, drinken, kletsen en eten.
Menu Umami Antwerpen
Umami is een goede plek voor een romantische date, als je iets te vieren hebt of als je met een grote groep Antwerpen bezoekt. Niet heel goedkoop, maar wel echt een avondje uit!
Umami sushi cocktail hotspot Antwerpen 296A0798 296A1029 interieur 3 Umami Antwerpen diner hotspot romantisch

Klik hier om een tafeltje te reserveren bij restaurant Umami.