Le Pain Quotidien opent zaak in Amsterdam Oost

Goed nieuws! Le Pain Quotidien opent zaak in Amsterdam Oost. En wat voor zaak… Le Pain Quotidien opent 1 april (geen grap) een gloednieuwe winkel aan het Oosterpark.

Nieuwe Le Pain Quotidien in Amsterdam Oost

De gloednieuwe Le Pain Quotidien wordt as we speak nu op dit moment gerealiseerd en zal openen aan het Oosterpark. Wat een gave locatie! Op steenworp afstand van De Biertuin en Louie Louie en recht tegenover de ingang van het park. De Linnaeusstraat zal nooit meer hetzelfde zijn. Yes!

Recht tegenover het Oosterpark en met terras

Deze new kid on the block gaat een echte hit worden. Want buiten het feit dat ze grenzen aan het mooiste en meest gezellige park van Amsterdam krijgen ze ook een gigantisch terras wat de hele dag in de zon ligt.

Goede koffie, lekkere broodjes, gezonde salades en goddelijke taarten

Le Pain Quotidien staat bekend om het fantastische brood dat ze bakken. Maar buiten het feit dat ze het lekkerste brood van Amsterdam hebben, is er nog veel meer. De goddelijke taarten, de aller lekkerste witte chocoladepasta ever en de grote gezellige tafel waar je bij elkaar kunt aanschuiven voor een big ass breakfast.

Vegan en supergezond

Le Pain zet een keer in de zoveel tijd leuke nieuwe gerechten op hun menukaart en dit keer staat gezond en lekker eten centraal. Vegans go wild want jullie worden op je wenken bediend. Vegan salades, heerlijke vegan tartines met bieten hummus en een chili sin carne die net zo lekker is als chili con carne.

Nog even geduld dus, maar 1 april is het zo ver.  Le Pain Quotidien opent dan hun zaak in Amsterdam Oost.