Hacienda Na Xamena

Een van de mooiste, meest luxe hotels in Ibiza is Hacienda Na Xamena. Peperduur, maar prachtig. Het uitzicht, de service, de faciliteiten alles is op en top. Misschien wel over de top.

Tijdens mijn bezoek aan Ibiza zijn wij in dit hotel een middagje in de spa geweest. Hier  genoten wij van de Cascadas Suspendidas, dit is een Thalasso therapy zwembad 180 meter boven de zee met een uitzicht… daar heb ik gewoon geen woorden voor.
IMG_7908

Alle niveaus zijn gevuld met warm water, elk niveau heeft een andere temperatuur en andere diepte en allemaal zijn ze uitgerust met hydro massagestralen. Hier kom je heerlijk tot rust, genietend van de watermassage en het uitzicht. Deze behandeling is ook te boeken rond zonsondergang en dát is echt een van de meest romantische dingen ever.
Schermafbeelding 2015-06-02 om 16.47.24
Maar Hacienda Na Xamena heeft nog veel meer. Wij genoten van een uur lang van een heerlijke facial, massage en bodywrap. We voelden ons na die super vroege vlucht helemaal herboren!

Daarna een super healthy lunch bij het zwembad en toen begon de vakantie echt. Wat een fantastische plek is dit! Mocht je een keer super de luxe op vakantie willen dan adviseer ik je een suite te boeken in dit hotel, met private pool en onbetaalbaar uitzicht.
Schermafbeelding 2015-06-02 om 16.48.55
Meer weten over dit hotel? Klik hier.
Meer Ibiza hotel tips? Klik hier.
Kamer boeken bij Hacienda Na Xamena? Klik hier.