Paper Planes

foto 1
Even ergens écht lekker en leuk lunchen als je in de stad bent is haast onmogelijk. Want de echt leuke, hippe, gezonde, coole, toffe tentjes zitten allemaal in West, Oost, De Pijp of tegenwoordig zelfs in Noord. Tot vorige week.
foto 4
Paper Planes is de nieuwe lunch hotspot op het Rokin. Waar voorheen de crappy (sorry) koffiezaak van Bar Italia zat, zit nu een nieuw te gek tentje.
Niet helemaal gerestyled maar een leuke nieuwe touch en een geheel andere menukaart. En daarvoor ging ik er vanmorgen heen.
Die zag er namelijk zo goed uit dit moest ik testen. En… YES! We have a winner!
foto 2
De koffie was goed. De club was awesome en de Yummy Quinoa is m’n nieuwe favoriet!
Ik moet zeggen dat ik van Shilair Meriwani niet anders had verwacht maar je weet het nooit misschien maken ze er in de keuken wel een rommeltje van. Maar nee. Paper Planes is een leuke, relaxte, NYC style achtig zaakje met heerlijk eten en een perfecte kaart. Geen echte chicks tent want genoeg mega clubs en burgers op het menu en een te gek terras middenin de zon. Dus je kan gerust je boyfriend hier mee naar toe nemen genoeg keus ook voor hem!
foto 3

Dus ga je een dagje hardcore shoppen, zit je in de UB te bikkelen  of heb je een korte break van werk? Als je in het centrum wil lunchen of koffie drinken moet je naar Paper Planes!
Paper Planes zit op het Rokin 81 schuin tegenover Forever21.

foto 5