Bodon

Bodon, La Grande Brasserie is geopend in het Apollo Hotel. En ik kan je zeggen dat als je indruk wil maken op je lief, een zakenrelatie of gewoon zin hebt in een fancy dinner dit echt the place to be is.
Bodon

Bodon wordt over de top en compromisloos

Het design is ontworpen door de Belgische ontwerper Will Erens en ik kan niet anders zeggen dan wát prachtig. Denk aan veel marmer in verschillende kleuren en designs, hout, vintage, velvet en prints. De plafonds en de vloeren zijn niet normaal gaaf en de tafeltjes romantisch en knus.
Bodon

Luxe diners en koffie met een krantje, alles kan bij Bodon

Naast uitgebreid dineren bij Bodon kan je hier ook rustig met een kop koffie werken in de lounge met verschillende zithoeken. Er staan lange tafels en knusse zitjes waar je met meerdere personen kunt vergaderen of koffie drinken. Hoe het ontbijt is weet ik niet, maar afgaande op het diner en design kan dit niet anders zijn dan perfect.
Bodon

Klassiek frans en spannend dineren bij Bodon

Ons diner begint aan de bar, waar we een oestertje eten en een glaasje bubbels drinken. De Chef legt uit dat alles wat we willen proeven uit de vitrine hij du moment voor ons klaar maakt. We nemen wat ham, een beetje kreef en nog wat oesters. Of we eens echt iets bijzonders willen proeven vraagt hij? Daar zijn we wel voor in! Het wordt steaktartare met slakken caviaar. Jep. Je leest het goed. Ons wordt exact verteld waar en hoe deze caviaar vergaard wordt en dat dit super exclusief is kunnen we niet ontkennen. En hoe het smaakte? Lekker! Een beetje een mix van caviaar en zalmeitjes. Ziltig, romig en knapperig tegelijk. Heel bijzonder!
Bodon

Brasserie Bodon de ideale plek voor een fancy dinner

Na nog wat hapjes gaan we aan tafel en doen we ons te goed aan een proeverij van de kaart. Bavette, vis en heerlijke desserts. De bijpassende wijnen zijn heerlijk en de tarte tatin is goddelijk. Brasserie Bodon is echt een plek waar je je lief mee naartoe wil nemen als jullie iets te vieren hebben. Leuke is dat je ook kan blijven slapen in het super de luxe hotel.
Meer info? Klik hier.
Bodon
Bodon
Enorme trek gekregen in de Franse gastronomie? Reserveer dan een tafeltje bij Ron Gastrobar Paris, Thijs by Dikker & Thijs of The French Connection.

Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje in het artikel met de beste restaurants van Amsterdam. Wedden dat je wat kunt vinden?