Bleyenberg

Bleyenberg eten, drinken, werken en dansen onder één dak

Den Haag bruist, thanks to Bleyenberg

Begin juli 2017 opende Bleyenberg haar deuren. Een gigantisch gaaf en gloednieuw horeca concept in het oude Kwantumgebouw op de Grote Markt in Den Haag. Yes, Den Haag bruist weer!

Deze Haagsche hotspot wordt een echte place to be voor de Haagsche locals maar ook voor toeristen, expats, dagjesmensen, zzp’ers en ander leuk publiek. Door het restaurant, de koffie bar en cocktailbar, de workspaces en de technoclub is dit de nieuwe all day hotspot van Den Haag. Oh, en dan zou ik bijna de rooftop vergeten…
Bleyenberg

Vijf verdiepingen eten, drinken en dansen bij Bleyenberg

Op de begane grond bestel je ’s ochtends je ontbijt en haal je een lekkere lattè. Nog wat werk te doen? Klap je laptop open of reserveer een meeting space voor brainstorms of vergaderingen. ’s Middags kan je uitgebreid brunchen en haal je een cocktail-with-a-view op het dakterras. ’s Avonds schuif je aan voor het diner en een drankje aan de bar en de avond sluit je af in Het Magazijn, waar je tot in de vroege uurtjes kunt stampen op snoeiharde techo.
Bleyenberg

Bleyenberg heeft de eerste rooftop bar van Den Haag

Dit is de allereerste, echte rooftopbar van Den Haag. Vanaf de vierde verdieping heb je een geweldig uitzicht over de Grote Markt, de skyline en de rest van de binnenstad. Met een cocktailbar en een kleine keuken voor een mooie borrelhap zit je hier de hele zomer door goed. Het dakterras zal voor de helft overdekt zijn, zodat deze ook in de winter goed toegankelijk is. Bang dat je niet genoeg ruimte hebt? Het dakterras is 320 m² dus dat zal wel meevallen…
Bleyenberg

Waar je ook zin in hebt, Bleyenberg is voor iedereen! Meer info? Klik hier.
Check hier de rest van mijn Den Haag Tips. Wist je trouwens dat Den Haag nu ook een Yoghurt Barn heeft? En Pistache mijn favo ontbijt hotspot is? En dat je bij Jamey Bennet hele lekkere gin tonics kunt drinken op het terras?