Yoghurt Barn Den Haag

Op zoek naar de fijnste plek om te ontbijten alleen of met je bff? Breng zeker even een bezoekje aan Yoghurt Barn Den Haag. Met vestigingen in Utrecht, Leiden, Den Bosch, Amsterdam, Haarlem en Nijmegen kon Den Haag niet achterblijven.

Bij Yoghurt Barn kan je heel crea bea je eigen yoghurt met toppings samenstellen. Je kunt ook kiezen voor een samengestelde special of een high tea nemen maar mijn eigen yoghurtje pimpen is toch mijn favoriet.
Yoghurt Barn Den Haag

De vestiging in De Pijp in Amsterdam is altijd rete druk en het terras zit altijd vol. Dit keer gingen we naar hun nieuwe vestiging in Den Haag en ik ben echt verliefd! De zaak is mega ruim en is verdeeld in verschillende ruimtes. Zo kan je de perfecte plek uitkiezen die past bij jou op dat moment. Wil je rustig werken? Of ben je met kids? Een verdieping heeft een hele kids friendly ruimte met veel spelletjes en ruimte voor kleintjes om ongestoord hun gang te gaan. Love it! De verdieping daarboven heeft veel kookboeken staan en heeft zicht op de ingang, perfect om met je vriendinnetjes te zitten en bij te kletsen. De hoogste verdieping is erg ruim en heerlijk stil en rustig om te werken of te studeren.
Yoghurt Barn Den Haag

De yoghurt hier is echt heerlijk, vooral alle combinaties die je kunt maken zorgen ervoor dat je echt een next level ontbijtje krijgt. Geen zin in yoghurt? Het banenbrood hier is ook heerlijk en maken ze elke dag vers. Een echte thee fanaat? Dan kan je je hart hier ophalen want je kan je eigen thee smaak creëren door verschillende kruiden samen in één zakje te doen. Zin in een groene booster? Neem dan de smoothie met spinazie en boerenyoghurt. Lekker en gezond.
Yoghurt Barn Den Haag

Trek gekregen? Check even hun website.
Meer trek in een stevig broodje? Check dan de lunch bij Jamey Bennett die is top.
Voor alle Den Haag tips klik hier.