Pistache

Pistache Café is een van mijn lievelings ontbijt en lunch hotspots in Den Haag. Op het hoekje van de gezellige Prinsenstraat zit deze healthy hotspot en naast heel veel lekkere dingen hebben ze ook een heerlijk terras! Dus zodra het zonnetje schijnt zit je hier helemaal perfect.
Pistache Cafe Den Haag
De menukaart is er eentje die ik zelf had kunnen maken. Er staan alleen maar lekkere dingen op en het is een mix van gezond, iets minder gezond en gewoon fucking lekker. Heerlijke sapjes, smoothies en shakes, suikervrije taartjes van SUE, maar ook gewoon lekkere stukken dikmakende carrotcake natuurlijk. Broodjes met geprakte avocado en gepocheerde eieren, heerlijke clubsandwiches, boterhammen met zalm, acai bowls, breakfast bowls en buckwheat pancakes. Hallelujaaaaa!
Pistache Cafe Den Haag
Voor het lekkere eten moet je hier dus zijn, voor het terras in de zon ook, maar ook al schijnt de zon niet, dan zit je hier ook super leuk. De inrichting is hip met een vleugje retro en het heeft de ‘healthy hotspot’ vibe. Overal mooie kleurrijke bloemen op tafel, een vitrine vol lekkers, alleen maar knappe meisjes in de bediening en leuke dingen aan de muur. Love it!
Pistache Cafe Den Haag
Pistache Cafe Den Haag
Wil je liever lunchen in het park of op het strand? Dan kan je alles ophalen en meenemen. Hoe handig! Pistache is een van de eerste healthy hotspots in Den Haag en het is echt een schot in de roos. Ik kan niet wachten tot er meer van dit soort leuke tentjes komen, misschien verhuis ik dan wel gewoon terug naar 070. De locatie is ook top, want vanuit de Prinsenstraat loop je zo het centrum in en je kunt in dit straatje heel goed winkelen. Weleens bij Uptown of Baretta geweest? Of gympies gescoord bij No Boys Allowed? Voor je designer pakkie moet je naar Mae West en wil je na het shoppen een frietje scoren dan kan je terecht bij Friet District! Meer zin in sushi? Reserveer dan een tafeltje bij Oni. Allemaal leuke hotspots en winkels op loopafstand van Pistache, handig!
Pistache Den Haag
Pistache Healthy Hotspots Den Haag
Voor meer tips in Den Haag klik hier.
Dagje strand? Dit zijn de leukste beachclubs!

Voor de Facebookpagina van Pistache klik hier.