Bistrobar Berlin

Ik ben gek op van die restaurants waar je echt een avondje uit bent. En dat is ook precies het geval bij Bistrobar Berlin in Nijmegen. Misschien ken je het wel van vroeger want toen zat hier restaurant #BRUUT en dat is nu samen met Ron Blaauw omgetoverd tot Bistrobar Berlin. Het eten is van goede kwaliteit, de bediening is top, het is goed betaalbaar en op de toiletten draait er super vrolijke ouderwetse Duitse muziek. Kicke!

Shared dining bij Bistrobar Berlin

Wat ik leuk vind aan Bistrobar Berlin is dat je meerdere gerechten per persoon neemt en alles deelt. Elk gerecht kost 10 euro en je kunt per persoon twee of soms drie gerechten nemen. Lekker de hele avond eten, delen en proeven, like! Wat je zeker moet proeven? Dat is de spitskool. Dit is totaal niet iets wat ik uit mezelf zou bestellen maar de bediening beloofde ons dat we er echt geen spijt van zouden krijgen. En gelijk kregen ze! De Spitskool komt van de barbecue en er zit een sausje overheen van groentebouillon en ansjovis, hmmm. Verder zou ik hier zeker de beroemde Ron Blaauw spareribs bestellen maar de steak tartare en de ceviche zijn ook echt aan te raden.
Bistrobar Berlin

Trots in combinatie met passie bij Bistrobar Berlin

De bediening hier is super vriendelijk en spreekt met passie en liefde over de gerechten en wijnen die ze serveren. Ze helpen je wanneer nodig en proberen echt te kijken wat bij je past qua smaak. Vooral de trots over hun restaurant is leuk om te zien en (vind ik) volkomen terecht.
Bistrobar Berlin

Bistrobar Berlin is de hotspot van Nijmegen

Hoewel de zaak vrij stoer en robuust oogt is het toch heel romantisch als je eenmaal aan een tafeltje zit. Je zit vrij knus en overal staan kaarsjes en wijnglazen. De boom beneden in het midden is een echte eye catcher en als je met een grotere groep bent kun je boven perfect zitten.
Bistrobar Berlin

Ben je een weekend in Nijmegen en wil je fancy dineren? Dan is Bistrobar Berlin zeker een dikke aanrader! Meer Nijmegen tips? Klik hier. Reserveren bij Bistrobar Berlin? Dat kan je hier.
Kennen jullie De Wit Wasserij en donuts trouwens al? Of Tati? Bairro Alto is trouwens ook een geweldige ontbijt plek in Nijmegen.

Adres: Daalseweg 15-17 Nijmegen.