Bairro Alto

Nijmegen barst van de leuke, hippe hotspots maar Bairro Alto is toch wel mijn favoriet. Het is een relaxed tentje waar je rustig je dag kunt beginnen. Zodra ik in Nijmegen ben ga ik hier altijd even koffie drinken, lunchen of ontbijten. Het ligt verscholen in een zijstraatje achter de Grote Markt en je moet ‘m echt weten

Ze hebben allerlei heerlijke taartjes, cakes en koeken en verschillende soorten verse thee. De verse sinaasappelthee met gember en kaneel is echt heerlijk!
bairro alto nijmegen mytravelboektje
Het is net te vroeg voor de lunch en ik heb stiekem in de auto al zitten snacken dus niet zoveel trek. Ik besluit iets ‘kleins’ te nemen dan kan ik daarna altijd nog een broodje eten aan het einde van de middag of misschien nog wel wat lekkers nemen…
bairro alto nijmegen mytravelboektje
Ik ging dit keer voor een ontbijtje, wat je overigens te hele dag door kunt bestellen en daar hou ik van. All day breakfast, geen gezeur als ik om 16:00 uur nog yoghurt met fruit wil dan moet dat kunnen.

Wauw. Ik kreeg een groot bord met yoghurt, vers fruit, goji bessen, huisgemaakte granola, noten, zaden en honing. Dit alles prachtig opgemaakt en voor maar 4,75 euro. Dat geloof je toch bijna niet? In Amsterdam heb je daar een koffie verkeerd voor… Maar goed, ik werd helemaal gelukkig van dit prachtige ontbijt en het was nog lekker ook.
menu bairro alto nijmegen
Op het menu staan nog veel meer lekkere dingen dus ook voor een uitgebreide lunch kan je hier terecht. Heerlijke rijkbelegde broodjes, goede koffietjes en 2 plakken bananabread voor maar 2 euro. Love it! Andere aanraders zijn de tosti chorizo en het broodje buffelmozzarella met pesto, tomaat en serranoham.
bairro alto nijmegen mytravelboektje
Bairro Alto
Adres: Kannenmarkt 6 Nijmegen
Beste Tosti Nijmegen Bairro Alto