Tati

In het centrum van Nijmegen zitten heel veel leuke lunch en ontbijt tentjes maar ook net daarbuiten heb je onwijs veel gave zaakjes. Het chique deel van Nijmegen Oost barst bijvoorbeeld van de leuke hotspots. Een van mijn favorieten? Dat is Tati.
Leukste lunchplekken Nijmegen Tati
Bij Tati voor de deur is altijd plek en parkeren is gratis. Dat is pluspunt één. Maar er zijn er nog veel meer. Tati is gewoon leuk, heel leuk. De inrichting doet een beetje huiskamerachtig aan zonder suf of saai te zijn. Het is er knus en overal heb je gezellige zitjes.

Wil je met je laptop werken aan het raam? Neerploffen op de bank? Of ben je met kids en wil je dat zij zich ook kunnen vermaken? Dat kan hier allemaal.
Leuk lunchen nijmegen

Daarnaast kan je hier ook heerlijk eten. S’avonds moet je echt gaan voor de burgers die zijn beroemd in Nijmegen, maar heb je alleen tijd voor koffie en cake dan zit je hier ook meer dan goed. De carrotcake is niet normaal lekker, maar (ik was een keer op de gezonde tour) de haver-appel-dadelgebak is goddelijk. Ik heb zelden zoiets lekkers gegeten en als je je dan beseft dat het tarwevrij en suikervrij is? Ongelooflijk. Ik moet mijzelf bedwingen om niet elke keer als ik in Nijmegen ben naar Tati te rijden voor een stukje taart, want ik moet natuurlijk telkens nieuwe hotspots testen, maar het liefst zit ik hier elke dag!
Leuk hip lunchen nijmegen parkeren

Of je nu na je stukje taart gaat voor de pannenkoekjes, de uitsmijter met Fryslanerkaas, de luxe tosti of de beetroot burger, bij Tati zit je helemaal goed!
High Tea Nijmegen hip lekker
Leuk hip lunchen nijmegen parkeren

Check hier alle andere lunch & koffie hotspot in Nijmegen!
Klik hier voor de website van Tati.
Leuk lekker lunchen Nijmegen Hotspots