Best Breakfast Londen

Londen is helemaal de bom! Ik zou elke maand wel een weekendje naar Londen willen. Beetje rond banjeren, shoppen, naar het museum, wandelen in het park, en natuurlijk heel veel eten. Mijn to eat lijst is dan ook extreem lang en wordt met de week langer. Ga je binnenkort naar Londen en heb je nog geen idee waar je moet zijn? Check dan hier mijn lijst met Best Breakfast Londen.

10 x Best Breakfast Londen, maar elk tripje wordt deze lijst langer dus hou ‘m in de gaten. Overigens, je kunt hier niet alleen super awesome ontbijten maar ook prima brunchen, lunchen of afternoon tea’en.
Best Breakfast Londen

Palm Vaults
Met stop op 1 Palm Vaults. Het interieur is een mix van roze, marmer, brick walls, marmeren tafeltjes en heel veel planten. Op het menu staan de lekkerste en meest bijzondere combinaties en alle gerechten zien eruit om door een (roze) ringetje te halen. Check hier de hele review.
Adres: 411 Mare St, London E8 1HY, UK.

26 Grains
Neal’s Yard is sowieso een van mijn favoriete plekken in Londen en daar moet je toch even geweest zijn. Een schattig pleintje vol kleurrijke panden en leuke restaurantjes en bars. Je kunt er goddelijk pizza eten, vegans halen hun hart op bij het Wild Food Café en ik kom het liefst bij 26 Grains. Hip, healthy, cool, urban en heel gezellig. Oh en het eten? Super yummie!
Adres:  Seven Dials London, 1 Neal’s Yard, London WC2H 9DP, UK.
Best Breakfast Londen

Crosstown doughnuts & coffee
Zin in een donut? Crosstown heeft de beste. I agree. Deze pink velvet knoeperd was net zo lekker als ‘ie eruit zag en smaakte alles behalve chemisch. Écht lekkere donuts maken is lastig, maar dat kunnen ze hier wel.
Adres: ze hebben tientallen vestigingen door heel Londen (handig!) check hier alle locaties.

Brown and Rosie
Heerlijke Acai bowls, broodjes avocado, een uitgebreide salade bar, pancakes, taartjes, en nog veel meer. Brown and Rosie heeft ook een leuk terras in de zon en zit in een leuk stukje Londen. Perfect voor een early breakfast of een stevige lunch.
Adres: 10-12 Exhibition Rd London SW7 2HE.
Best Breakfast Londen

MILK London
Deze urban, local hotspot ontdekte ik via Instagram en ik was meteen verkocht. Eigenaar Julian weet precies wat hij doet en doet alles dan ook steengoed. MILK ziet er cool uit net als alle ontbijtjes. Het is een beetje Berlijn meets hipster Londen. PErfecte combie als je het mij vraagt. En de buckwheat pancakes? Lekker dat ze zijn!
Adres:  Hildreth St market.

Eat Native
This is where the cool people eat. Eat Native is clean, strak en heeft een verrassende menukaart. Hier geen usual suspects op het menu maar verrassende combinaties en prachtige kunstwerkjes op je bord. Ze gebruiken alleen het beste van het beste en alleen lokaal, bio en verantwoorde producten.
Adres: 3 Neal’s Yard, Seven Dials, en er zit er eentje in Covent Garden.
Best Breakfast Londen

Mae and Harvey
Mae and Harvey is een all day + evening food café in East London. Ze gaan doordeweeks open om half acht en ‘s avonds hebben we verschillende soorten avonden zoals Taco Night en Chinese foodnight. De ontbijtjes en lunchen zijn hier amazing en eigenlijk zeggen de foto’s genoeg. THIS IS A MUST GO!
Meer info en photocredits check hier de website.
Adres: 414 Roman Road London E3 5LU.
Best Breakfast Londen

Sketch
Oké Sketch is natuurlijk een van de bekendste, maar ondanks dat mag ‘ie niet ontbreken op deze lijst. Met alle verschillende restaurants die ze hebben kan je hier elke keer wat nieuws proberen. Ben je hier al geweest? Dan zou ik eerder kiezen voor Mae and Harvey, Palm Vaults, Farm Girl Café of MILK.
Adres: 9 Conduit St, Mayfair, London W1S 2XG.
SketchBest Breakfast Londen

Farm Girl Cafe
Farm Girl Café is zoals de meeste die hier vermeld staan all i ever wanted. Waarom? De tent ziet er cool en gezellig uit. Op het menu staan alleen maar lekkere dingen. Ze hebben allerlei soorten melk voor in mijn koffie (haver, soja, cocos, amandel etc). Alle ingrediënten zijn puur en biologisch, de gerechten worden met liefde bereidt en de sfeer is relaxed. Op het menu staan berry pancakes, prachtige granola bowls, acai bowls, avocado sandwiches, pap, eieren, soepen, salades en bijzondere dingen zoals een coconut blt. Meer info en photocredits check de website.
Adres: 59A Portobello Rd, London W11 3DB, UK.

Vind je het nu al lastig kiezen? Dat snap ik want je wil eigenlijk naar allemaal. Mijn advies is; kijk naar welke zaken het best op je route passen. Londen is zo groot, ik heb een aantal keer 50 minuten in een taxi gezeten voor een lunchtent. Call me crazy.

Zin in sushi? Dan moet je bij Sushi Samba zijn. Meer Londen tips? Klik hier.