Sushi Samba

Sushi Samba is een van de meest populaire zaken van Londen en terecht. De rooftop bar is mega gaaf, en zodra het donker wordt en de muziek harder aangaat is dit echt the place to be. De oranje boom schittert haar licht uit over de stad en de cocktails zijn heerlijk.

Sushi Samba rooftop cocktails

Het entree is al cool an sich. Via een lange rij (reserveer een tafeltje dan mag je als eerste naar binnen) wordt je naar de lift geëscorteerd en binnen nog time vlieg je als het waren naar de aller hoogste etage. Mocht je hoogtevrees hebben dan wordt dit wel een dingetje want het is echt heel hoog en het gaat echt heel snel. Maar eenmaal boven vergeet je alles, want dan kijk je alleen nog maar je ogen uit.

Goddelijke sushi bij Sushi Samba

De zaak is strak, hip, cool en een tikkeltje hysterisch met allerlei toffe accenten maar hier kom je niet alleen voor het decor. Hier kom je voor de sushi. Maar eigenlijk ook niet alleen voor de sushi want werkelijk alles wat op de kaart staat smaakt goed. Hoe weet jij dat nou vraag je je zeker af? Nou, omdat we de hele kaart geproefd hebben! Dat was echt hard werken maar we did it!
SushiSamba

Japans, Braziliaans en Peruaans genieten

Het menu bestaat uit een mix van Japanse, Peruaanse en Braziliaanse gerechten en deze mix is briljant. Mijn favorieten? Heerlijke crunchy taco’s gevuld met krab, sushi rolls met wel vier verschillende soorten vis en pink sauce, kobe sliders op black buns, black cod, verschillende soorten ceviche en de wagyu gyoza was ook echt goddelijk.

Sushi Samba is niet goedkoop, maar wel extreem leuk, bijzonder en lekker. Dus ben je maar één avondje in Londen en wil je flink uitpakken en genieten? Reserveer dan nu hier een tafeltje.
Adres:  Heron Tower, 110 Bishopsgate, London EC2N 4AY, UK.

Oh en wist je dat… Sushi Samba deze zomer opent in Amsterdam? WhoopWhoop.

Benieuwd naar al mijn Londen tips?