Palm Vaults

Palm Vaults was mijn eerste kennismaking met Londen en ik was op slag verliefd. Via Instagram kwam ik op dit geweldige tentje en ondanks alle te gekke hotspots die ik dat weekend heb gezien is en blijft Palm Vaults mijn absolute favoriet!
Palm Vaults

Pretty in pink bij Palm Vaults

Bij Palm Vaults lijk je een beetje terug te gaan in de tijd. Er hangt een beetje een Grease vibe. De chicks achter de bar hebben hun shirts afgeknipt tot crop tops, hebben tattoo’s en dragen meer dan genoeg bling bling. Ze zijn een tikkeltje op of over het randje maar allemaal mega aardig, lief, behulpzaam en service gericht.
Palm Vaults

Voor Londen’s best breakfast en lunch moet je bij Palm Vaults zijn

Het menu bestaat uit een mix van sappen, shakes, lekkere broodjes, taarten, baksels, acai bowls, eigeren, granola bowls en salades. Er staat zoveel op het menu dat heerlijk klinkt, er te cool uitziet of dat je om een andere reden gewoon wil proberen dat je eigenlijk twee keer terug moet komen. Maar wij hadden maar 1 middag dus we moesten helemaal los.

Bananabread, pink white chocolatemilk, de aller aller aller lekkerste acai bowl die ik ooit gegeten heb, (en dat zegt wat, want ik eet al dik tien jaar bijna dagelijks acai en ben dus een echte connaisseur) en een getoaste sandwich met avocado en chili flakes. Yum! Dit alles sloten we af met een groot stuk Palm Vaults cake en we konden rollend naar buiten.
Palm Vaults

Hip & Happening

Palm Vaults is zeker een hippe hotspot, met de brick walls, de roze en gouden accenten, de planten aan het plafond en de amazing menu kaart maar het is niet zomaar een toffe zaak. Er zit liefde in, de meiden hebben het naar hun zin en hebben een hart voor de zaak. Alle gerechten zien er geweldig uit en er is op alles duidelijk heel erg hun best op gedaan. Daarnaast staan er zoveel coole nieuwe dingen op het menu zoals dus roze chocolademelk, beetroot coffee, smore toasties en pindakaas shakes met dadels en muesli.

Palm Vaults i LOVE you!

Meer info? Check hun website hier.
Adres: 411 Mare St, London E8 1HY, UK

Check hier al mijn Londen tips.