Sketch

Er zijn talloze redenen waarom je naar Sketch zou moeten gaan, maar dat je moet gaan dat staat vast. Een tafeltje reserveren is wat lastig want ze zitten bijna altijd vol. Maar of je hier nu gaat ontbijten, high tea’en, brunchen, dineren of gewoon een drankje gaat drinken, het is allemaal even leuk en je kijkt je ogen uit.

The Parlour and Glade at Sketch

Bij The Parlour kan je dagelijks heerlijk en uitgebreid ontbijten. Dit gedeelte zit gelijk bij binnenkomst aan je rechterhand. Hier zit je gezellig aan het raam of relaxed op een van de hippe banken. De sfeer is huiskamer achtig en relaxed. Mensen lezen een krantje, drinken thee en eten de mooiste en lekkerste taartjes die ik in heel Londen heb gezien.

Ontbijten bij The Parlour at Sketch

Ontbijten die je hier met eerlijke fried eggs met sketch-up in plaats van ketchup, stapels met pancakes, granola bowls met yoghurt en fruit, gepocheerde eieren, omeletten, matcha thee en ze hebben uiteraard ook scones. Ga je voor een taartje? Neem dan de Lemon Love of de (of en en) de Mango Tart. Hmmmm. Zin in scones? Ook die zijn hier heel goed!

The Lecture Room & Library at Sketch

The Lecture Room is een ‘sophisticated, exclusive & luxurious Michelin star dining room’ en alleen open op gezette tijden. Hier kan je vanaf 12 uur pas terecht en ‘s middags is dit gedeelte dicht. Reserveren is een must en het liefst een aantal weken van te voren… Er is een dresscode die je 100% moet respecteren en kinderen onder de 6 zijn helaas niet welkom. Maar check de foto’s het is het meer dan waard.
Sketch

The Gallery at Sketch

Dit is denk ik de meest bekende gedeelte van Sketch want deze ruimte is zo fotogeniek… Alles is roze, roze en nog eens roze. Prachtige roze velvet banken, wit linnen tafeltjes, mooie kunst aan de muur en geweldige service. Je kunt hier terecht voor een Afternoon tea tussen 12:30 en 16:30 en vanaf 18:30 voor het diner.
Sketch

The Glade at Sketch

The Glade vond ik zelf misschien wel de aller coolste ruimte. Het is een beetje een magische, jungle achtige setting. Je kunt hier ontbijten, een afternoon tea nemen of cocktails drinken. Dit gedeelte is ook niet altijd open, maar hier kan je niet reserveren en alleen gewoon binnen lopen. Hoe cool is dat? Een van de mooiste ruimtes en dan niet hoeven reserveren. Like! The Glade is open van maandag tm zaterdag van 12:30 tot 14:00 en op zondag kan je vanaf 10 uur hier ontbijten.

Sketch is cool. Super cool. Je mag bij een bezoekje aan Londen Sketch dan ook eigenlijk niet overslaan. Iedereen die bij Sketch is geweest zei tegen mij “Ga vooral naar de wc”. Best gek, want hoe cool kan een bezoekje aan de wc zijn? Wauw. Heel cool. Gaan dus! En dan ook vooral naar de wc.

Reserveren bij Sketch? Klik hier.
Adres: 9 conduit street London W1S 2XG.
Benieuwd naar de rest van mijn Londen tips?
Oh, en Palm Vaults mag je ook echt niet overslaan!