Bar Kaspar

Bij de oude Fidelio in Oud Zuid wordt al een tijdje geklust en dat betekent dat zij daar heel binnenkort een nieuwe hotspot gaan krijgen namelijk: Bar Kaspar. En dat is goed nieuws, want VanDerVeen Bar & Kitchen kan wel wat concurrentie gebruiken hier.

Bar Kaspar opent haar deuren in Oud Zuid

De heren achter Bar Kosta en Marathonweg (beide favorieten) openen met Maarten Spithoven 15 mei Bar Kaspar aan de stadionweg 100 in Oud Zuid. Bar Kaspar worden een eigentijdse brasserie op de hoek bij de kruising van de Beethovenstraat en Stadionweg.

Lunch, borrel en diner

Dik drie maanden is er geklust en gedaan en ook hier zullen de heren een mooie, maar knusse zaak openen net als grote broer Marathonweg. Kaspar is straks open voor lunch en diner, maar vooral om te borrelen. De knusse bar en het gezellige (zonnige!) terras zal straks vanaf vier uur bomvol zitten met mensen uit de buurt, zakenlui, studenten en ander gezellig volk. Of je nu gaat voor bier met bitterballen of een fles rosé met oesters. Iedereen voelt zich welkom bij Bar Kaspar en voor iedereen staat er wat op de kaart.

Op het menu van Bar Kaspar

Bar Kaspar zal echte brasserie achtige gerechten met internationale smaken gaan serveren. Denk aan een stevige lunch met eggs benedict, verschillende belegde broodjes of gewoon een ouderwetse kroket. ‘S avonds staan er steak tartaar, kabeljauw en een heel kippetje op het menu en de wijkaart is iets uitgebreider dan bij een reguliere kroeg of kroeg 2.0.

Openingstijden Bar Kaspar
Lunch 11:00 – 16:00
Diner 18:00 – 22:00
Borrel 16:00 – 22:00
Maandag tot vrijdag tot 01.00 open, zaterdag en zondag tot 03.00.
Meer weten over de Beethovenstraat? Klik hier.

Foto’s via Bar Kaspar.