Bar Kosta

Er wordt al maanden geklust bij het voormalige Café Ter Brugge maar volgende week is het dan eindelijk zo ver! Bar Kosta gaat dan officieel open. Voor diegene die Ter Brugge niet kennen, dat was dat altijd propvolle café aan het einde van de Overtoom met dat zonnige en super gezellige terras.
Bar Kosta

Bar Kosta de nieuwe allday hotspot van Amsterdam West

Onder andere de eindbazen van Marathonweg zitten achter Bar Kosta dus ik heb er alle vertrouwen in. Bernard Walgemoed, Djony Jaegers, Ramses Reynaert en mijn grote vriend Lester van der Meijden (o.a. van Het Paardje in De Pijp), zwaaien hier de scepter en met dit team van horeca profs kan het gewoon niet mis gaan. Een top locatie, een top team en een geweldige menukaart. Wat wil je nog meer.
Bar Kosta

Bowls, flatbread, gezonde borrelhappen en veel bier bij Bar Kosta

Ik heb een blik mogen werpen op de kaart en ik kan je zeggen, dit wordt helemaal top. De focus ligt op gezelligheid en een gezonde borrel. Één kaart, die de hele dag geldig is en van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat zijn ze (elke dag) open. Ontbijten doe je hier met French toast, gepocheerde eieren met avocado, een acaibowl, een healthy green smoothie bowl en croissantjes. Lunchen kan je hier met flatbread met chicken masala, groene falafel, buikspek en rendang of kibbeling. Voor de vega’s hebben ze ook het nodige op het menu en er staan verschillende bowls op het menu. Een aubergine bowl (oehhh dat klinkt goed), een zalm bowl en tom ka kai soep. Heel erg benieuwd naar dit alles! Uiteraard hebben ze ook bitterballen, kaasstengels en chicken wings maar ze hebben ook gezonde borrel gerechten. Dat is leuk! Bij gezonde borrel moet je denken aan bieterballen met mierikswortelmayo, hummus met flatbread, geroosterde pepers en corn puffs. Een super divers, vernieuwend en leuk menu.
Bar Kosta

Vanaf volgende week is iedereen bij Bar Kosta de hele dag welkom!

Bar Kosta doet niet aan reserveren, gewoon binnenlopen en een plekje zoeken. Óók op de vrijdag. Heel relaxed als je een spontane date hebt en nog niets hebt gereserveerd. Wat in Amsterdam dan gelijk staat aan een mission impossible. Maar vanaf nu niet meer dus, want dan ga je gewoon naar Bar Kosta.
Bar Kosta

Adres: Derde Kostverlorenkade 42hs.
Foto’s via Bar Kosta. Meer info? Check hier hun Facebookpagina.