10 x Italie

Vorig jaar reisde ik af naar Milaan om samen met de cameraploeg Since ’88 10 stijlvolle ontdekkingen te doen. Deze zouden deel uitmaken van het te gekke project Storie Di Stile. 10 influencers reisden door Italië opzoek naar de gaafste plekken en tofste hotspots. Van Rome, Milaan en Venetië tot Catania en nog verder. Het resultaat? 100 fantastische tips voor als je een citytrip maakt naar een van deze populaire steden. 
IMG_6767
Ik ontdekte in Milaan een paar te gekke conceptstores vol interieur, design, kleding en items waar menig fashionista jaloers op zou worden. Maar ook authentieke Italiaanse café’s, locale hotspots, restaurants en een super hippe design rooftop mét zwembad. Peroni Nastro Azzuro zorgt met dit project voor de beste Italiaanse travel guide die er is!
IMG_6593

Meer weten? Klik hier voor alle Storie Di Stile videoblogs. 

Komend jaar gaat Storie Di Stile verder maar blijven we wat dichter bij huis. In Amsterdam & Rotterdam zullen we de meest stijlvolle Italiaanse hotspots voor je ontdekken dus stay tuned!

Ik heb speciaal voor jullie de 10 beste tips all the way from Italy geselecteerd, check it out!

Cool kid on the block: Ilsoo van Fat Kids Cake maakte een fantastisch entree tijdens zijn bezoek aan Venetië. Als je citytrip zo begint dan kan het niet meer fout gaan!

Professioneel koffie leut Anne van Your Little Blackbook ontdekte voor ons de eerste en beste koffie bar van Florence. Zo begin je je dag in ieder geval goed!

Marte van Moderne Hippies vond voor ons een healthy hotspot! Daar ben ik dol op zoals jullie weten. Vaak is het lastig om leuke, hippe, healthy hotspots te vinden. Knusse ontbijt en luncht tentjes waar je verse smoothies kunt drinken, zuurdesembroodjes kunt eten, soja latte’s kunt drinken met bijvoorbeeld een stuk bananabread. Maar het is Marte gelukt in Verona.

Naples ontdekken per boot? Dat zou je eens moeten proberen. Roï van Daily Movementheeft dit gedaan en het filmpje zegt genoeg!

Wat je in Bologna niet mag missen? Volgens The Stranded Sailorsis dat deze straat. Diner bij kaarslicht met live Jazz muziek. Gaaf!

De Colourful Rebel twins zijn in Rome geweest en tipten de wijk Travestere. Daar ga ik zeker heen als ik weer in Rome ben! Kijk hier waarom:

Maartje van Bart’s Boekje begrijpt het. Dat wist ik al vanaf het eerste moment dat ik haar ontmoette. En dit bewijst ze in Pisa. Een leuke Italiaanse stad, maar waar niet zoveel te doen is. Dit hotel is fantastisch en hierdoor heb je niets meer nodig.

Karine van The Digitalistas die weet de hotelletjes ook wel uit te pikken. Wauw, dit te gekke design hotel in Catania is te gek!

De beste pizza van Palermo? Die eet je hier! Jenee van DrtyLndry bezocht deze local pizza hotspot en het water loopt mij in de mond bij het zien van die super dunne, knapperige, rijkbelegde pizza’s. Deze gaat zeker op mijn to do list!

Benieuwd geworden naar alle Storie Di Stile tips? Klik dan hier om naar de site te gaan.

Grazie Peroni Nastro Azzuro!