Venkel opent een tweede zaak in Oost!

Venkel opende hun eerste zaakje in De Pijp en na de eerste week wisten we al; this is one to stay. Hun goddelijke zelfgemaakte quinoabrood, hun heerlijke sapjes en salades en hun gezonde soepen. Heel Amsterdam kwam hier hun healthy fix halen. Als je ooit de huisgemaakte amandelmelk van Venkel hebt gedronken wil je nooit meer anders. Zo waanzinnig lekker! Na vier jaar knallen in De Pijp werd het de hoogste tijd voor uitbreiding. Goed nieuws voor team Oost, Venkel is tegenwoordig één van de Javastraat Hotspots. Oh yes, Venkel opende niet lang geleden namelijk in het pand van Bedfort Stuyvesant. Uiteraard barst Amsterdam Oost van de hotspots, maar een zaak zoals Venkel hadden we nog niet echt. Natuurlijk hebben we een SLA, maar dat is toch niet hetzelfde.
Venkel opent een tweede zaak in Oost!

Venkel opent een tweede zaak in Oost!

Eigenaresse Elnaz Bahrami neemt hiervoor een Venkel partner in crime in arm en samen met haar gaan ze van deze tweede vestiging een nog mooiere, grotere en leukere zaak maken. Met een groot, zonnig terras, een groter ontbijtmenu én bij Venkel Oost krijgen ze ook een borrelmenu. Allemaal duurzaam, biologisch, lokaal en gezond. Ook aan de vega’s en vegans is gedacht en als die nog trek hebben dan halen ze even wat lekkers bij De Vegan Junk Food Bar die in de Dapperstraat zit.
Venkel opent een tweede zaak in Oost!

Ontbijten met smoothiebowls en heerlijke haver latte’s bij Venkel

Sinds ik weer zwanger ben probeer ik minder koffie te drinken en dat is best een uitdaging. Want je slaapt naarmate de zwangerschap vordert steeds slechter en die shot cafeïne ‘s ochtends is soort van van levensbelang. Laatst ging ik ontbijten en werken bij Venkel en naast hun super uitgebreide en heel erg lekkere ontbijtmenu werd ik enorm blij verrast door de goede decaf verkeerd met havermelk. Misschien wel één van de lekkerste die ik in Amsterdam heb gedronken tot nu toe. En dat zijn er veel, geloof mij maar.
Venkel opent een tweede zaak in Oost!

Bij Venkel in Oost kan je dus de hele dag terecht

Waar je ook zin in hebt en wat je ook komt doen, Venkel is de hele dag open en je kunt hier dus voor allerlei hapjes terecht. Of je nu zin hebt in een groot ontbijt, koffie met cake, een uitgebreide salade of een goed gevulde soep. Je kunt hier trouwens ook je eigen salade samenstellen, heel fijn!
Venkel opent een tweede zaak in Oost!

Meer weten over Venkel of reserveren? Klik dan hier.
Benieuwd naar de rest van de Javastraat Hotspots?