Tante Bep

We zijn bijna klaar met de verbouwing van ons droomhuis yeahh!! Rest slechts één ding: de keukenvloer. Hier mogen we 2 weken niet op lopen. Nu denk je, prima, lekker elke dag uiteten of iets halen: top! Maar na een week burgers, shawarma, friet, Turkse pizza en Chinees ben ik er HELEMAAL klaar mee.
Maar wat dan?
398351_361853303838005_752864523_n
Tante Bep.
Gezond, lekker, goed en vers eten van de betere restaurants of goede traiteurs alleen dan thuis afgeleverd. Sounds perfect right?
Ik wilde dit weleens testen, dus vanaf nu geen afhaal troep meer of uiteten. Ik ga een hele week Tante Beppen.

Hoe werkt het?
Ga naar hun website tantebep.nl en zie wie er vandaag in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam koken. Ik kan vandaag kiezen uit: Foodies, Venkel, Jacketz, Thai Bird, The Butcher, Rice & Spice en REIN. Yes, allemaal lekkere opties. Je kunt trouwens ook je lunch bestellen hier. Mega chill!!

Nog een leuk detail:
Tante Bep zet zich actief in tegen eenzaamheid onder ouderen. Met de restaurants en traiteurs met wie ze samenwerken, organiseren ze diners voor ouderen die niet veel mensen om zich heen hebben. Ze nodigen telkens 50 ouderen uit die ze dan samen met een aantal jongeren en vrijwilligers een avond vol lekker eten en gezelligheid bezorgen.
Als bijbaantje heb ik jaren in een verzorgingstehuis gewerkt en ik heb dus echt een zwak voor lieve opaatjes en omaatjes dus dit initiatief vind ik echt te gek en ga mij dan ook zeker een keer opgeven!!

En weetje wat ik helemaal te gek vind? Dat je dus voor de hele week kunt bestellen. Je kunt elke dag zien wie er koken en dan direct je menu samenstellen én een tijd kiezen wanneer en waar het wordt bezorgd. HELEMAAL TOP!

Mijn verwachtingen waren hoog maar ik moet eerlijk zeggen, dit is echt ideaal. Ik heb bij verschillende zaken besteld, want ik moest natuurlijk alles testen.  En eigenlijk was alles goed en lekker. Slechts één keer was de bezorger er niet binnen het halfuur maar verder was alles tip top! Mijn kick-off was een bestelling bij Venkel salades, soep en het aller lekkerste zelfgemaakte quinoa brood met humus. Alles kwam netjes en goed verpakt aan. Heerlijke maaltijd, gezond en makkelijk!

IMG_9376

Super benieuwd was ik naar de vega burger van REIN. Als dochter van een slager is een vegaburger een beetje als vloeken in de kerk maar ik wilde ‘m toch testen. Lekker!! Vriendlief zei (ik citeer) “dit is de lekkerste vegaburger die ik ooit gegeten heb, je proeft nauwelijks dat het geen vlees is, echt heel lekker!!” Ook ik was verkocht. Maar het succes van de vegaburger mag de lekkere pasta niet overschaduwen.
IMG_9382
De speltpasta met geitenkaas, tomaatjes en zongedroogde tomatensaus was namelijk echt heel erg lekker. REIN bestellen als lunch of diner is dus echt een groot succes. De oathies komen warm en goed aan, zijn niet flauw of slap geworden en ook de salade zag eruit zoals altijd. Helemaal top, ik ben fan!

IMG_9381IMG_9383
Naast REIN is Meneer en Mevrouw Keus ook écht een aanrader. De pomodori soep was heerlijk en de bulgur salade super smaakvol en rijkelijk gevuld. Als hoofdgerecht hadden we de tajine van kip met pruimen en kaneel en ook die was onwijs lekker. Die kip!! Heerlijk zacht, vol van smaak met een heerlijke saus. Hmmmmm…

IMG_9801
IMG_9800
Ik weet zeker, na deze test ga ik elke week Tante Beppen als ik geen zin heb om te koken. Want waarom zou je nog iets gaan halen? Je hebt elke dag genoeg keuze tussen vlees, vis, sla, burgers, Thai, Curry of Hollandse pot en je geeft zelf aan hoe laat je het thuis wil hebben. Beter gaat het echt niet worden. Ik ben fan!!

Oh en een leuk nieuwtje: mijn vrienden van Eddy Spaghetti gaan ook pasta’s leveren én er komt een heel goede sushi chef op de kaart…
to be tested and to be continued.
IMG_97788913_10151193423767197_1328950218_n

 

Trek gekregen? Klik hier en bestel direct!