Eddy Spaghetti

Eindelijk was het zo ver. 18 december opende Eddy zijn deuren. En zoals het hoort reserveerde ik als echte hotspot blogger vrijdag 19 december direct een tafeltje. Ik fietste hier al maanden langs dus ik was heel erg benieuwd. De verwachtingen lagen heel hoog want als je zoveel topzaken hebt kan je je geen blunders permitteren…
IMG_7885
Op de kaart staan heel veel G&T’s en allerlei soorten Spritz. Ik probeerde de Limoncello Spritz. Yeahh! Dit wordt mijn zomerdrankje van komend jaar. Al moet ik zeggen dat ‘ie in de winter ook heel lekker is…

IMG_7898
Nog een verrassing, er staat Burrata op de kaart! Een van mijn favorieten… alleen gaat het hier bij restaurants heel vaak mis. Maar bij Eddy niet! De Burrata is vol, romig en exact zoals ‘ie hoort te zijn. Ze serveren dit heerlijke voorgerecht met zelfgemaakte Focaccia. Hier vind ik meestal niets aan maar deze is echt heel lekker!!

eddy spaghetti amsterdam pasta pizza

De pasta kaart is klein maar divers. Van pittige pasta’s en penne met ragout van wild zwijn (hmmm was zooo lekker!!) tot ravioli met pompoen, bitterkoekjes, hazelnoot en boter saliesaus. Je begrijpt, die laatste moest ik proberen. Boterkoekjes in mijn pasta? Nou dat gaat dus heel goed samen. De porties zijn niet klein maar ook niet te groot. Soms heb ik na het eten van een bord pasta zo’n ‘mijn knoop moet open’ gevoel. Dat heb je hier dus absoluut niet.
eddy spaghetti amsterdam pasta pizza

Leuk: alle pasta’s zijn te bestellen als spelt pasta en ze hebben zelfs glutenvrije pasta!

Eddy Spaghetti is een aanwinst in Oost. Waar je voorheen ‘alleen’ kon kiezen tussen pizza, burgers, shawarma, thai en kip kan je nu dus ook heerlijk pasta eten. Helemaal top is dat je bij Eddy ook kunt afhalen.

Het énige wat Eddy zou kunnen doen om het helemaal perfect te maken is een pasta menu met 2 pastas naar keuze aan te bieden. De zoetige pompoen ravioli was heerlijk maar ik kon maar niet van het bord van mijn lief afblijven… Een mix van 2 pasta’s zou dus ideaal zijn.

IMG_7886

Eddy Spaghetti is dé pasta hotspot van Oost en naast zaken zoals Bukowski, Smokin’ Barrels en Henry’s echt een zaak om trots op te zijn boys!

Vorige week ging ik de nieuwe menukaart van Eddy testen, ik had namelijk gezien dat er ook een aantal pizza’s op het menu stonden… Dit kan een schot in de roos zijn, maar dan moeten het wel echt toppers zijn. Ik ging voor de pizza prosciutto met buffelmozzarella, parmaham, gorgonzola en rucola. Oh My God! Dit was by far een van de beste pizza’s die ik ooit heb gegeten.
De bodem is krokant en stevig, de tomatensaus heerlijk zoet en goed gedoseerd (ik haat van die met goedkope tomatensaus doordrenkte pizza’s) en de toppings waren vers en vol van smaak. Shit, nu kan ik nooit meer kiezen als ik hier ga eten…
eddy spaghetti amsterdam pasta pizza
Ben je met z’n tweeën of met een groepje? Bestel dan wat verschillende pizza’s als vooraf, dan kan je alle soorten proeven en daarna nog makkelijk een pastaatje eten.

Ik ga Eddy toevoegen aan de lijst met beste pizza van Amsterdam. Benieuwd wie hier allemaal op staan? Klik hier.
Eddy Spaghetti Menu Amsterdam