Rein

image

Het lijkt de reinste waanzin. Zo gezond? Dat kan gewoon niet lekker zijn…
FOUT! Dat kan dus wel!!
Rein is de nieuwe aanwinst in de Rijnstraat op het hoekje net voorbij de Vrijheidslaan, waar je eigenlijk nooit wat te zoeken had… tot nu.
Hier fiets je namelijk voor om. Waar vroeger de Van Woustraat ophield bij STACH, race je nu linea recta door naar Rein.

image

Bij Rein kan je ontbijten, lunchen, afhalen en tot 20.00 een hapje eten. De salades zijn heerlijk en in 2 maten te verkrijgen (me like!) en ook nog betaalbaar. Erg fijn!

De smoothies en sappen zijn 100% puur natuur en bevatten allerlei lekkere gezonde superfoods.

image

Maar de beste verrassing zijn de Oathie broodjes.
Oathie is een supergezond alternatief voor brood dat geen meel of tarwe bevat, maar bestaat uit ruwe havermoutvlokken, sojabonen, bessen, lijnzaad en noten. En heel véél vezels bevat afkomstig van havermout, appels en perziken.
Tarwe veroorzaakt bij sommige mensen overgevoeligheidsreacties of allergien (coeliakie) en dit is dus ideaal! Daarnaast is tarwe ook zodanig genetisch gemanipuleerd dat het veel zetmeel (suiker) bevat, wat hogere suikerpieken veroorzaakt dan granen zoals havermout. Dus: voor iedereen beter en gezonder en niet minder belangrijk, heel erg lekker!
Meer weten over dit nieuwe superbrood?

image

Luister, bewaar nog een klein plekje voor de Rein raw chocolat brownie want deze is (en ik lust niet eens brownies of chocolade gebak!!!) amazing… Dat gezond zo lekker kon zijn, dat heb ik nooit geweten.

Must go!!!

image