Snappers Food&Cocktails

Snappers is mijn favo cocktail hotspot, dat is inmiddels algemeen bekend. I’ll have the Pornstar Martini for dinner! Maar eigenlijk is dat zonde want ook het eten bij Snappers is heel goed. Vorige week gingen mijn lief en ik de nieuwe keukenbrigade uitgebreid testen.
En ze zijn geslaagd. Met vlag en wimpel.

image5
De kaart bestaat uit veel snacks, maar de echte meat lovers kunnen hier ook hun hart ophalen want meer dan genoeg keus. Er is natuurlijk ook aan de vis en vega lovers gedacht dus no worries! De porties zijn king size dus de mannen kunnen hier prima hun honger stillen. Snappers is absoluut géén ‘chicks tent’. Als zitten er genoeg chicks aan de bar.
 image2
De steak tartare was heel lekker, de burger huge en zelfs de quinoa salade was een goede bodem voor wat later zou komen… Tip: neem de patatas bravas, die zijn echt heel lekker! Naast dat de porties enorm zijn wordt elk bord super mooi opgemaakt. De eetbare bloemmetjes zorgen voor een bijzondere finishing touch. 
image3
Na de koffie moesten we eraan geloven want bij Snappers kom je niet weg zonder ook aan de tequila te gaan. Eerlijk is eerlijk, deze was goed te drinken. Al moet ik zeggen dat na shotje 4 het allemaal even ‘lekker’ was…

Snappers is naast een super leuke, gezellige, hippe cocktailbar ook gewoon een topper voor een romantisch etentje of een king size burger.
image1
Tot Tequila!
Wil je mijn TOP 10 cocktailbars van Amsterdam bekijken? Klik dan hier. 

IMG_6547

image6

 

Foto homepage by Snappers | Resto-Bar
Reguliersdwarsstraat 21 Amsterdam.