Snappers

image_6

There is a new cocktail hotspot in town! Tried and tested this weekend: Snappers!

Snappers is een cocktailbar die ideaal is voor the first date. Allemaal leuke kleine knusse zitjes, heerlijke stoelen en de beste cocktails.
De inrichting is leuk, hip en huiselijk en ze hebben ook private dining mogelijkheden. Ben je met een grote groep en wil je privacy dan kan je op de eerste verdieping helemaal top zitten.

Helaas was ik niet echt heel enthousiast over het eten, dus na een paar voorgerechtjes hielden we het gewoon bij de cocktails. Al moet ik eerlijk zeggen ik zag burgers voorbij komen waar het water van in mijn mond liep… Maar goed misschien moet ik die gewoon nog een keer proberen.
image_4
We hebben de halve cocktailkaart gecheckt maar met stip op nr. 1 staat de Pornstar Martini. Na 8 glazen ging deze nog niet vervelen én ik had geen hoofdpijn the day after. De White Russian was ook heel erg lekker en komt op de 2de plek. We hebben zelfs Tequila gedronken gezoet met Agave siroop en tja, het blijft natuurlijk Tequila, maar deze ging er prrrrrima in! Mijn nr. 3 is de Piña Colada, i know, not very fashion but i just love it!

image_1

Heb je een date of gewoon zin om in een leuke, hippe, gezellige en vooral relaxte bar cocktails te drinken? Snappers in de Reguliersdwarsstraat 21 is dan echt perfect!
Niet onbelangrijk detail: we hadden géén hoofdpijn de volgende morgen…
Check it out!

image_3

image_5