Oliver Green

Ik fiets er al weken verwachtingsvol langs, Oliver Green, de nieuwe plantbased food hotspot op de Eerste Oosterparkstraat aan de kant van de Amstel. Vlakbij Beter & Leuk mijn andere favo healthy food hotspot in de buurt, maar waar het vaak zo druk is dat een plekje krijgen soms lastig is. We need more healthy vegan stuff!

Oliver Green 100% plantbased

Oliver Green opent binnenkort haar deuren en zal Amsterdam verrijken met een volledig plantaardig en duurzaam menu. Smoothiebowls, vegan pannenkoeken, toast en broodjes en salades en soepen. Mooie shakes en sappen, goede koffie en uiteraard cake en koek!
Oliver Green

Vers en gezond eten doe je bij Oliver Green

Stefan en Merel waren op zoek naar een leéke plek in Amsterdam waar ze snel vers plantaardig voedsel dat duurzaam is bereidt en goed en gezond is voor je lichaam konden halen. Dat was er nog niet echt. Soms heb je gewoon haast en is het druk en heb je eigenlijk nauwelijks tijd om te eten en als je op díe momenten ook nog eens iets gezonds en duurzaams wil hebben dan had je pech. Daar moest verandering in komen vonden Stefan en Merel. En zo bedachten zij Oliver Green.

Gezond voor mens en milieu

Voedsel voorziet je lichaam van brandstof en het is daarom heel belangrijk om goede brandstof te gebruiken. Dit kan voor iedereen anders zijn maar wat Oliver Green ook wil is dat het voedsel dat ze serveren een minimale impact op de planeet heeft. Ze gebruiken hier dus alleen maar ingrediënten die duurzaam en lokaal worden verbouwd. Daarnaast is alles kakelvers en komt het praktisch zo van het land én hebben ze een systeem bedacht dat je ook als je haast hebt en snel wat mee wil nemen je in no time buiten staat met een complete en gezonde maaltijd.

Stay tuned want Oliver Green gaat bijna open! Meer eten? Klik hier voor de website. Wil je wel vast lunchen in Oost maar is Oliver Green nog niet open? Check hier de leukste hotspots in Amsterdam Oost. Roootin is trouwens ook een hele leuke spot in Oost voor smoothiebowls en vegan broodjes.
Photocredits bij artikel: Oliver Green