Gestrand

Zodra je voet aan wal zet op Vlieland valt Gestrand direct op. Van buiten ziet het er hip, knus, gezellig en leuk uit dus ik wist direct; hier moeten we lunchen morgen. Zo gezegd zo gedaan en het was exact wat ik had gehoopt.

Gestrand is een gezellige, trendy hotspot met een prachtig uitzicht

Gestrand is een strandpaviljoen aan het Wad met uitzicht op Werelderfgoed De Wadden. Het uitzicht is dus heel mooi, maar ook in de winter zit je binnen helemaal perfect. De inrichting is hip (veel hout, leuke kleuren en gezellige zitjes) en de zaak is super kindvriendelijk. Er staan verschillende kinderstoelen dus lunchen was hier heel relaxed. De tosti’s zijn echt knetter goed en ook voor Yuki maken ze gewoon een boterhammetje met appelstroop. Ze hebben goede cappuccino en de brandende haard maken dit de beste plek om na een flinke fietstocht even bij te komen.

Lekker lunchen of dineren bij Gestrand

Maar we horen van een aantal eiland bewoners die een tafel verderop zitten dat Gestand ook perfect is voor het diner. Ze hebben mooie wijnen en een groot menu waar voor iedereen wel wat lekkers bij zit. Een goede mix tussen vlees, vis en ook veel vega opties. Maar ook salades en soepen. Voor de kleintjes is er bij Gestrand ook weer volop keus en dat maakt het toch wel heel relaxed. En niet alleen het geijkte kindermenu van kroket met friet. Voor de kleintjes zijn er ook schnitzels, spareribs en vissticks. En uiteraard ook een kroketje of kaassouflé.

Super kindvriendelijk

De meeste zaken op Vlieland zijn kindvriendelijk, maar Gestrand krijgt echt een 10. Naast de kinderstoelen, het menu en de speelhoek hebben ze in de gang naar de toiletten zelfs een riante commode waar je je kleintje op kunt verschonen. Helemaal super!

Reserveren bij Gestrand? Klik hier voor de website.
Kennen jullie Leut op Vlieland al? Een te leuke ontbijt en koffie hotspot. Opzoek naar een hotel? Badhotel Bruin kan ik van harte aanbevelen, echt een top hotel!