Badhotel Bruin

Een uiterst relaxed weekendje naar Vlieland vol luxe en comfort? Dan is Badhotel Bruin exact wat je nodig hebt. Een prachtig hotel gelegen aan de dorpsstraat met waanzinnig mooi ingerichte en luxe kamers, een spa, een goed restaurant, een heerlijk ontbijt en op slechts 5 minuten lopen van de boot.

Weekendje weg met de kids

Maar ook als je weg wilt met de kids dan is Badhotel Bruin helemaal perfect. Waarom? Omdat dit hotel net als de rest op Vlieland super kindvriendelijk is. Er zijn een aantal prachtige familie kamers met een grote ruime slaapkamer voor de ouders en daaraan vast een slaapkamer voor de kleintjes inclusief speelgoed, een poppenhuis en hobbelpaard.

Hapje eten bij Badhotel Bruin

Badhotel Bruin heeft een heel goed restaurant, restaurant Bravoure en dit is een van de beste restaurants van het eiland. Je zit hier heel gezellig en het eten is onwijs goed. Wij aten heerlijke steak tartare en een goddelijke entrecote en als toetje een waanzinnig lekker kaasplankje met getoast Fries suikerbrood. Echt een aanrader. Yuuk lag boven lekker te slapen en zo konden wij met de babyfoon lekker uitgebreid dineren.

Ook het ontbijt was een feestje want ze hebben wel vijf kinderstoelen klaarstaan en op die manier kan iedereen dus relaxed eten. Yuki een broodje appelstroop en wij heerlijk uitgebreid eieren met spek, suikerbrood en smoothies.

Relaxen bij Badhotel Bruin

Zit het weer even niet mee of heb je geen zin om naar buiten te gaan boek dan een lekkere facial bij de spa. Of ga lekker een uurtje de sauna in en ontspan wat in het zwembad.

Het leukste aan het hotel vond ik dat het er heel chique en mooi uitziet en de service goed en vriendelijk is zonder dat het too much aanvoelt. Ook ben ik niet zo’n fan van met kids naar een luxe hotel want dan voel je je vaak toch opgelaten maar dat is hier helemaal niet het geval. Badhotel Bruin is heel toegankelijk en relaxed voor iedereen!

Ken je Leut op Vlieland trouwens al?
Meer tips voor Vlieland klik hier.
Weekendje Ameland? Check mijn Ameland tips hier.

Voor meer info over het hotel check hier hun website. Wil je reserveren bij Bravoure? Klik dan hier.