Bakers & Roasters

Bakers & Roasters is sinds de opening van hun eerste vestiging in de Pijp een van mijn favo koffie / ontbijt / lunch tentjes. Waarom? Nou da’s heel simpel!
Bakers and Roasters healthy hotspot Amsterdam
De zaak is groot, mooi, gezellig en knus en de bediening is goed en vriendelijk. Dat is in Amsterdam al heel wat. Daarnaast hebben ze ‘the most awesome red velvet & carrotcake’ en mega lekkere ontbijtjes zoals poached eggs Benny, killer pancakes en lekkere sapjes.
Bakers and Roasters best breakfast lunch amsterdam
Het enige nadeel vind ik dat ze lastig doen als je een gerecht nét iets anders wil dan dat het op het menu staat. Ja ik ben zo’n irritante type, die dan dat ene ontbijtje wil maar dan zonder dit en dat en met zus en zo. Irritant, i know, maar zo ben ik nou eenmaal. Maar hiervoor heb ik een oplossing gevonden en ik krijg nu toch altijd precies zoals ik het wil. Niks te klagen dus.
Bakers and Roasters leukste ontbijt en lunch zaakjes Amsterdam Pijp
Mijn favorieten?
De B&R special; ‘two free range eggs poached, fried or scrambled on hot buttered toast with bacon along with a mini stack of pancakes & organic Canadian maple syrup.’ Alleen al van deze zin lezen loopt het water je toch al in de mond?
Daarnaast neem ik ook altijd de Power Shake: met melk, pindakaas, banaan en milk, proteïne poeder. Dit smaakt naar een vloeibare snickers en is dus mega awesome.

Maar er staat veel meer op het menu. Wil je echt funky ontbijten of een keer even heel iets anders proberen? Ga dan voor de Roasters chorizo & kumara hash, grote chuncks zoete aardappel, chorizo, cherry tomaatjes, sour cream en red chilli. Echt heerlijk! Of probeer de Bakers breakfast burrito, een burrito met scrambled egg, gesmolten kaas, beef, tomaten salfa en een lekker sausje. Funky maar heel lekker.
Bakers and Roasters healthy hotspot Amsterdam
Trek gekregen? Bakers & Roasters heeft een tweede vestiging geopend in Oost dus dat is heel fijn. Nog steeds is het bij allebei de zaken altijd super druk, dus soms moet je even geduld hebben en wachten op een tafeltje, maar dit is het meer dan waard.
Bakers and Roasters healthy hotspot Amsterdam
Deze New Zeelandse / Braziliaanse super healthy hotspot is en blijft een van mijn favorieten, ook al hebben ze geen Acai Tigela op het menu. Moet je nagaan…
Bakers and Roasters red velvet cake amsterdam
Bakers & Roasters Pijp
Eerste Jacob van Campenstraat 54

Bakers & Roasters Oost / Centrum
Kadijksplein 16
Bakers and Roasters healthy hotspot Amsterdam
Voor meer leuke healthy hotspots check deze lijst!
De leukste hotspots van Amsterdam West heb ik ook voor je op een rijtje gezet, klik hier.
De leukste hotspots van Amsterdam Oost heb ik ook voor je op een rijtje gezet, klik hier.
De leukste hotspots van Amsterdam Noord heb ik ook voor je op een rijtje gezet, klik hier.