Fondue Oost

Bar James (een van onze favoriete Javastraat hotspots) ondergaat momenteel een fantastische metamorfose en opent heel binnenkort als Fondue Oost. Big and great news people! Even je geheugen opfrissen. Bar James opende als eerste vega / vegan hotspot in Oost haar deuren en dat bleek een groot succes. Todat gaandeweg de vegans geleidelijk afhaakten en cheese freaks zoals ik steeds vaker aanschoven voor de truffel of blauwe kaas fondue. Na een aantal kleine veranderingen op het menu viel half plantaardig etend Amsterdam over Bar James. Niet zo leuk. De vegan burger werd geschrapt en dat was een misdaad volgens hen. Maar waarom kwamen jullie ‘m dan niet vaker eten? Gelukkig is James niet de lulligste en kwam de knallend lekkere vegan burger weer terug op het menu. Helaas hielp dit uiteindelijk niet. Dus tijd voor wat nieuws! Fondue Oost it is.

Vanaf 19 september kun je hier maar liefst vijf verschillende fondues bestellen. Denk aan mijn favo truffelkaasfondue, maar ook hebben ze er een met blauwe kaas en zelfs een met een Mexicaanse twist met rode peper en nacho’s! Klinkt leuk. Uiteraard kan je ook gewoon voor de klassieker gaan, maar als je die met truffel eenmaal hebt gegeten wil je nooit meer anders.

Fondue Oost

Oh maar voor een gezellig drankje, of een dikke lul drie bier kan je hier ook altijd nog terecht natuurlijk…

Op dit moment wordt er flink geklust, maar tijdens de Javastraat Food Night zaterdag 2 september kunnen we vast een beetje voorproeven. Yum! Voor meer info check de Facebookpagina hier. Fotocredits: BarJamesFacebook.

Voor alle Javastraat Hotspots moet je hier een kijkje nemen. Oh en 1 tm 3 september is ook het Amsterdams terrassen festival in het Oosterpark.