Dutch Weedburger opent eigen winkel in Amsterdam

Big news!! Dutch Weedburger opent eigen winkel in Amsterdam!
De eerste winkel die alleen maar plantaardige dus vegan burgers verkoopt opent binnenkort in Amsterdam. Bij The Dutch Weed Burger kun je onder andere plantaardige hamburgers eten die gemaakt zijn op basis van zeewier en waar heel healthy Holland mee wegloopt, maar er is meer.
Dutch Weedburger opent eigen winkel in Amsterdam
De meeste mensen kennen deze weed burgers van festivals en er zijn ook al een aantal horecazaken die de Dutch Weed Burger op hun menu hebben staan, maar het product is tot nu toe nog niet echt toegankelijk voor iedereen. En daar komt dus verandering in! The Dutch Weed Burger store moet een soort van plantaardige versie van McDonalds worden maar dan een tikkeltje culinairder en uiteraard vele malen gezonder.

De locatie voor The Dutch Weed Burger store is nog niet bekend maar de openingsdatum ligt zo ongeveer medio 2017. Naast de beroemde burger is het idee dat alle fastfoodklassiekers in een gezond en vegan jasje gestoken zullen worden. Denk hierbij aan vegan nuggets gemaakt van bonen en micro-algen, vegan frikadellen en kaassouflés.

Photocredits & meer info: The Dutch Weedburger Facebook.
Meer healthy hotspots in Amsterdam checken? Klik hier.
Trek gekregen in een vegan burger? Stap dan nu op de fiets naar Bar James in de Javastraat. Die hebben héle lekkere!