Bar James

Yes Baby! Amsterdam Oost is een hip veggie foodcafé rijker! En wat voor een! Tegenover de super hotspot Walters Woodbury openen dezelfde ondernemers een stoer vega broertje; Bar James. Geen geitenwollen sokken image, maar een mooie bar, goed restaurant en naast heerlijke vega gerechten schenken ze whiskey’s, cocktails, heerlijke wijnen en hippe biertjes uit Amsterdam. Voor de vegans, ze hebben zelfs een 100% veganistische wijn, dus hier kan je het met een gerust hart op een zuipen zetten!
Bar James Javastraat Amsterdam

Vegetarisch klinkt misschien niet voor iedereen als muziek in de oren, maar dit moet je proberen, geloof mij! Bar James is open voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De focus ligt niet zozeer op superduper healthy maar op gewoon heel erg lekker.

Bij Walter kunnen de carnivoren terecht voor hun dagelijkse portie vlees en fancy Gin- Tonics en bij James kan je terecht voor heerlijke vegetarische gerechten en Whiskey. Gisteren was de opening en hebben we vast een voorproefje gehad. Heerlijke bietensap cocktails, linzenburgers, goede muziek en te gek publiek.
Bar James hip trendy vega restaurant Amsterdam
Bar James
Bar James

Meer hotspots in Oost checken? Klik hier.