Bartack

Bartack (ja het broertje van Bar Spek) is geopend en wordt nu al de nieuwe place to be in West genoemd. Uiteraard hebben de heren achter Bar Spek zich dubbel en dwars bewezen, maar toch, je weet het nooit. Vanaf acht uur ben je welkom bij Bartack voor een ontbijtje of een lekker bakkie koffie. Ze staan nu al bekend om hun geweldige lunch (pita’s met gepofte aubergine, pulled pork en salades met tofu) maar ook voor de borrel of het diner kan je hier aanschuiven of blijven hangen. Heerlijk zo’n all day hotspot.
Bartack

Maar ik ben vooral fan van het ontbijt. Buttermilk pancakes met fruit en crème fraîche, smoothiebowls met cocosyoghurt, goji bessen en granola, full breakfast pita’s en heerlijke gepocheerde eieren met zalm. Ik was altijd al fan van pitabroodjes maar die associeer ik stiekem toch meer met lam thuiskomen en gesmolten kaas. Hier bij Bartack maken ze mega fancy pitabroodjes die zelfs zonder drankje goddelijk smaken.
Bartack

De avondkaart bestaat uit Black Angus steak, geitenkaas salade, shaksuka, melanzane parmigiana, artisjok, tajine, gestoomde oesters, pulled pork en nog veel meer lekkers. Het menu is divers, de keuze is enorm en  zelfs aan de vega’s en vegans is gedacht. Ju kunt hier trouwens ook heel relaxed werken, er zijn veel tafeltjes en overal stopcontacten. Oh en de lunch? Die is zoals je kunt zien helemaal top!
Bartack

Adres: Postjesweg 124.

Voor de lijst met alle leuke hotspots in Amsterdam West klik hier. Wist je trouwens dat West twee mega goede burger hotspots rijker is? Geflipt en H. Burger, beide zeker de moeite waard!