Corner Bakery opent tweede zaak in West

De Corner Bakery, dat kleine tentje in Zuid waar het altijd zo mega druk is. Elke dag van ‘s ochtends vroeg tot laat in de middag zit het hier stampvol scholieren, hipsters, moeders met kleine kids, moeders met puber kids, toeristen, mensen uit de buurt en mensen die de halve stad hebben doorgefietst om hier te komen ontbijten of lunchen. Waarom? Omdat het eten hier mega lekker is en er mega goed uitziet. Het werd hoog tijd voor een tweede zaak en mijn gebeden zijn (deels) verhoord want Corner Bakery opent een tweede zaak in West. Helaas niet in Oost maar wie weet…
Corner Bakery opent tweede zaak in West

Corner Bakery opent tweede zaak in West

Je leest het goed. De Corner Bakery komt naar Amsterdam West! Vanaf begin oktober openen ze hun deuren op het Koningin Wilhelminaplein nummer 60 (tegenover het World Fashion Center). Wat mij betreft niet de aller gezelligste locatie, maar wel goed bereikbaar en mocht je een auto hebben kan je hier ook een stuk beter parkeren dan in Zuid. En qua interieur is het hier echt helemaal ‘on fleek’.
Corner Bakery opent tweede zaak in West

Ontbijt, lunch en take-away ook bij Corner Bakery 2

Zoals je van Corner Bakery gewend bent kan je hier de hele dag door aanschuiven voor de lekkerste en mooiste gerechten. Rijk belegde broodjes zalm, mijn favoriet de B.L.T.C.A met ei, goddelijke pancakes en wentelteefjes en natuurlijk de beroemde freak shakes. Maar Corner Bakery heeft veel meer. Ze hebben gezonde sappen, salades, een lekker soepje, prachtig opgemaakte Acai bowls, Bali bowls en lekker donuts. En bij de nieuwe vestiging bij het Fashion Center hebben ze crazy coole taarten van Life of Pie Amsterdam. Ontbijten of lunchen hier is altijd een feestje!
Corner Bakery opent tweede zaak in West

Zodra Corner Bakery 2 open is zal ik hier uitgebreid verslag van doen, dus nog even geduld! En tot die tijd gewoon naar de eerste Corner Bakery want ze hebben weer allerlei mooie en lekkere items op het menu staan. Ontbijten met kleintjes? Check hier alle hotspots met kinderstoel in Amsterdam.
Corner Bakery opent tweede zaak in West

Wil je niets missen? Like dan hier hun Facebook pagina.