Zoku

In het lijstje van beste werkplekken in Amsterdam staat Zoku denk ik toch wel op nummer een. Waarom? Je hebt hier talloze lekkere werkplekken, stopcontacten in de buurt, grote tafels, leuke zitjes, gezellige huiskamer achtige hoekjes en een goede bar met dito lunch.
Zoku

Zoku is alleen veel meer dan dat want het is ook een hotel en heeft short- en long-stay appartementen. Hierdoor zit je tussen de locals, toeristen, expats en creatieven en dat is een leuke mix. De rooftop van Zoku is de centrale social space van Zoku en hier kan je dus als local heel chill werken. Deze grote ruimte bevat allemaal gezellige woonkamer achtige hoekjes met banken, relaxte stoelen en gezellige kussens. Hier kan je vergaderen, werken met collega’s of gewoon bijkletsen met vriendinnen. Werk je liever aan tafel? Ook dat kan want er staan verschillende lange brede houten tafels waar menig zzp’er fanatiek zit te typen.
Zoku

Er zijn ook aparte vergaderhokjes die je kunt gebruiken en er is een bar waar je lekkere koffie, thee, sapjes en ontbijtjes kunt scoren. Iets mee voor onderweg? Er is een grab and go bar waar je snel een snack kunt scoren voor onderweg of als je weinig tijd hebt.
Zoku

Zoku heeft naast een fantastisch, groen entree ook een te gek dakterras met kleine zitjes, vlonders en gezellig gekleurde stoelen waar je straks in de zomer heerlijk bij kunt bruinen in je welverdiende pauze of kunt vergaderen of brainstormen met collega’s.
Zoku
Zoku

De lunch bij Zoku is zoals je ‘m thuis zou krijgen. Alle vers gemaakt en opgediend op grote schalen. Het is in principe een buffet maar het ziet er totaal niet zo uit. Het oogt gezond, mooi, lekker en je ziet dat het gemaakt is met liefde. Salades, broodjes, beleg, brownies als toetje en verse sappen en dat alles voor een vaste prijs.
Zoku
Zoku

Zoku is echt mijn favo werkspot en ik denk dat iedereen die hier voor de eerste keer zit direct verkocht is. Maar Zoku heeft nog veel meer want je kunt hier ook grotere ruimtes huren, vergaderen en lunchen met grote groepen in een inspirerende en creatieve omgeving en nog veel meer. Alle info check je hier.

Na een middag hard werken zin in een burger? Kijk hier waar je de aller lekkerste haalt! Smokin’ Barrels is trouwens bij ons favoriet en die zit vlakbij Zoku.

Meer zin in cocktails en een fancy dinner? Ga dan naar Restaurant C.