Smokin’ Barrels

image_5

Het Beukenplein in Amsterdam Oost heeft een totale metamorfose ondergaan. De stoepen zijn gloednieuw, stukken breder en aan weerszijde staan bomen met bankjes. Alle tentjes hebben een waanzinnig terras gekregen dus volgende zomer zit je hier meer dan goed.
Op het hoekje tegenover Maxwell waar jaren een simpel Italiaantje zat zit nu Smokin’ Barrels. Een broertje van Bar Bukowski, Henry’s en Maxwell én een regelrechte hit.

image_3 foto 1

De inrichting is hip maar je voelt je er toch ‘thuis’. Het heeft een goede, chille vibe. Het kan doorgaan voor een kroeg maar ook voor een tof restaurantje. Ze hebben een terras waar je u tegen zegt en wat vanaf de opening elke avond rammend vol zit. Ze hebben op de vloer allemaal American 1 cents verwerkt en dat geeft een waanzinnig gaaf effect.

image_4

Het concept is eigenlijk gewoon heel simpel. Burgers, lobsters, cocktails en bier. Goed eten. Producten met hoge kwaliteit dus geen rommel. Knapperige lekkere frietjes en amazing cocktails. De heren uit Oost weten wat ze doen en dat bewijzen ze keer op keer.

foto 5
IMG_8910

Dacht je dat ze nu wel genoeg zaken hadden? Nee hoor Eddy Spaghetti wordt momenteel verbouwd en gaat half november open een plein verderop. Waanzin!

imagefoto 2

IMG_8809
IMG_8808 IMG_8807