The Unbound

Alleen al voor het fantastische eten in je cabin moet je een nachtje boeken bij The Unbound.
Naast de Fruittuin van West werd al maanden gebouwd aan The Unbound en √©indelijk mochten we een kijkje gaan nemen en er zelfs een nachtje logeren. Super benieuwd zijn we naar dit nieuwe, onafhankelijk landgoed (boutique hotel) met ruim ontworpen cabins en luxe suites. Met een weids uitzicht, en een grote gemeenschappelijke tuin waar je het “back to nature” gevoel direct opsnuift en dat op steenworp afstand van het centrum van Amsterdam. Dat is The Unbound.

The Unbound
The Unbound

De luxe cabins en suites aan de rand van Amsterdam West doen een beetje Zweeds of Fins aan. Echte natuurhuisjes gemaakt van hout die perfect opgaan in de omgeving. Verwar het alsjeblieft niet met een standaard bungalowpark want dat is The Unbound allerminst. De cabins zijn van binnen en buiten prachtig vormgegeven en van alle gemakken en luxe voorzien. Zonder dat het een standaard bungalow wordt en het ‘huisje in het bos’ gevoel wegebt. De cabins en suites staan kris kras verspreid over het terrein en er is een zwemvijver, een moestuin, een plek voor yoga, ze hebben een wellnesshuisje en er is een speeltuin. Echt overal is aan gedacht.

Tot rust komen in de natuur in eigen stad, dat is The Unbound
The Unbound

Een huisje in het bos vind ik altijd zo’n knus en leuk idee. Lekker met de kids lange wandelingen maken, hutten bouwen, op avontuur gaan en schatten in het bos vinden. Warme chocolademelk drinken en spelletjes spelen. Zo’n heerlijk idee en romantisch vooruitzicht. Alleen baal ik dan toch altijd van de gore koffie, het matige eten en het gebrek aan een echt lekker bed. Al deze problemen zul je bij The Unbound niet hebben. Behalve dat de cabins echt luxe zijn is alles schoon en netjes. Zit er een goed restaurant bij en een fijne koffiebar waar je schuimende haver cappuccino’s kunt drinken en slaap je onder Yumeko beddengoed. All you could ever wish for.

Uiteten, borrelen en ontbijt op bed
The Unbound

Er is een casbin service bij The Unbound dus wil je je huisje niet (meer) verlaten kan je je ontbijt op bed laten bezorgen en zelfs je diner aan huis nuttigen. Wat een luxe! Helemaal met kinderen, want met z’n alle in pyjama ontbijten in het huisje is natuurlijk veel leuker dan moeten aanschuiven ergens voor het ontbijt. Daarnaast is het ook top dat je de kids vroeg een hapje kunt laten eten in het restaurant en als de kids op bed liggen zelf lekker uitgebreid in je cabin samen dineren.

The Unbound restaurant
The Unbound

In The Lobby, het restaurant van The Unbound serveren ze zoveel mogelijk lokale producten en seizoensgerechten. Met uitzicht over de biologische moestuin kan je kiezen uit klassieke à la carte gerechten zoals een Caesar salad, steak tartare met frietjes, artisjok, farmers beef stew of een lekker visje. Er is ook altijd een speciaal dagmenu, afgestemd op het seizoen, van de Zwitserse chef Ralph Schelling. Wij bestelden de halve kaart en lieten die naar de cabin brengen. Wat een top service. Staat er een leuk meisje met een hele grote picknickmand in no time voor je deur met allemaal lekkers. De oesters, de steak tartare en de cheeseburger waren echt niet normaal lekker. Super romantisch dus ook!

Meer weten of direct reserveren? Klik hier.
Benieuwd naar de lijst met de leukste boshuisjes van Nederland?