Lotti’s

Lotti’s is het restaurant in The Hoxton. Hier kun je niet alleen heel lekker eten, maar ook ontbijten, brunchen, lunchen en gewoon lekker hangen.
IMG_2728
The Hoxton is een super coole hangout op de Herengracht. Grote banken, chille stoelen en allemaal knusse kleine hoekjes. Ideaal voor werk meetings, vergaderingen, koffie sessies met je vriendinnen of voor een romantische uitbrak lunch/brunch met je lover.
IMG_2654
Lotti’s is fancy maar zonder dat je het gevoel hebt dat je op moet zitten. De bediening en service is goed, het eten lekker en de sfeer is los. Goede muziek, lekkere wijn en een uitgebreide cocktailkaart. Een beetje zoals uiteten in New York. Een cocktail aan de bar of heerlijk neerploffen in een van de grote banken. Uitgebreid borrelen, dan aan tafel en na het toetje de bar weer in.
IMG_2641 IMG_2638
Het menu is een goede mix van vis, vlees, vega versus super healthy en gewoon lekkere burgers. Meatlovers komen hier prima aan hun trekken en wil je alleen een blaadje sla knagen met hoogstens een kikkererwt ook dan kan je hier gewoon aanschuiven.
Wil je all the way? Not a problem at all. Neem dan zeker als toetje Lotti’s chocolademousse, die is MEGA.
IMG_2637 IMG_2651
Net een drankje teveel op? Check dan bij het personeel of er nog een kamer vrij is in het hotel. Dan kan je je laatste flesje wijn gewoon meen aar boven nemen en daar je roes uitslapen. Als je wil kan je je tante in Marokko of China ook nog even bellen want je mag een uur gratis bellen naar wie dan ook waar dan ook.
En de volgende dag? Dan hangt je ontbijtje aan de deur. Maar je kan ook gewoon weer aanschuiven bij Lotti’s voor een uitgebreide brunch…

Ik had een romantic sleepover at The Hoxton, check hier het filmpje:

Meer weten over The Hoxton? Klik hier.
Wanneer moet je naar Lotti’s? Als je geen zin hebt om thuis te werken, als je uitgebreid wil brunchen en hangen in een van de banken, je met een groepje chicks eens flink de bloemetjes buiten wil zetten op een vrijdag avond, of je gezellig wilt daten met je lief.
IMG_2655
IMG_2665

Lotti’s: Herengracht 255 Amsterdam.
Check hier mijn review over The Hoxton Amsterdam.