Sticky Fingers

Alleen al door de naam werd mijn interesse direct gewekt, Sticky Fingers, this sounds good. Maar bij het lezen van de term ‘eco patisserie’ zakte de moed mij weer een beetje in de schoenen. Voor heel eventjes maar, want de roze muur en de menukaart maakten het weer helemaal goed. Huppakee op m’n fietsje naar de Amstelveenseweg.
Sticky Fingers

De vitrine staat vol zoete huisgemaakte lekkernijen maar volgens het meisje achter de bar moet ik de kokosmakroon nemen want dat is hun paradepaardje. Oef, als de rest maar de helft zo lekker is als deze ben ik de sjaak want dan zet ik hier mijn tent op. Ik ben niet zo van de sausjes maar bij Sticky Fingers kan je je kokosmakroon pimpen met caramelsaus, chocola of framboos.
Sticky Fingers

Maar Sticky Fingers heeft meer, veel meer. Zo schreeuwen de koekjes, gebakjes en muffins vanuit de vitrine mij toe maar de meringue wint het. Hmmm zalig! Meer zin in iets hartigs? Ze hebben ook quiches. Sticky Fingers is heel vroeg open (07:00) en daardoor dus een ideale plek om een vroege meeting te beginnen of om even rustig wakker te worden en je mail weg te werken. De bar aan het raam is ideaal mensen kijken en de grote lange tafels in het midden zijn top om met je laptop neer te strijken. Ook is Sticky Fingers een prima plek voor moeders met baby’s en kinderwagens want het is ruim opgezet en zo zit je dus niet continue mensen in de weg. LIKE!

Sticky Fingers
Sticky Fingers zit in het derde Conscious Hotel en ik nummer vier wordt op dit moment gebouwd in het Westerpark. Lekker bezig! Maar er gebeurt nog meer op deze hoek (einde Overtoom begin Amstelveenseweg) want in het oude Michelingebouw opent binnenkor restaurant Moer (100% biologisch) en Café Ter Brugge is overgenomen en dit wordt dé borrel hotspot van West maar ik mag hier nog niets over loslaten helaas… Stay tuned!

Sticky Fingers – Hotel Tire Station
Amstelveenseweg 3 Amsterdam.

Geen plek meer bij Sticky Fingers? Loop dan links de hoek om naar Lavinia 2, daar zit je meer dan goed.