Stan&Co Amsterdam

Stan&Co was één van mijn favo hotspots in Utrecht toen er nog niet veel anders hippigs was waar je ook relaxed even kon zitten en werken. En goed nieuws, in juni krijgen wij in 020 óók een eigen Stan&Co! En op een te gekke plek! Stan&Co Amsterdam opent in juni al haar deuren dus verheug je maar alvast!
Stan&Co Amsterdam

Stan&Co midden op het Weesperplein

Maanden lang wordt er geklust en gebouwd aan het geweldige Capital C in de voormalige Amsterdamse Diamantbeurs aan het Weesperplein. Dit moet het creatieve centrum van Amsterdam worden waar alle domeinen van de creatieve industrie bij elkaar komen. Ik heb het vermoeden dat het een beetje een plek zal worden als Edel en Het Sieraad. Allemaal coole bedrijfjes bij elkaar, één pand, veel feestjes en goede horeca. Nu al zin in!
Stan&Co Amsterdam

Capital C

In Capital C komen komt de gehele creatieve industrie bij elkaar. Denk hierbij aan advertising agency’s, designbureaus, media, kunst, pr en communicatie. Daarnaast is er een toffe co-workspace ingericht waar wij zzp’ers heerlijk kunnen neerstrijken. Het toffe aan Capital C is dat ze een selecte groep kunstenaars en ontwerpers de inrichting hebben laten doen. Een ider van hen kreeg een speciale plek in het gebouw toegewezen om helemaal zelf vorm te geven en in te richten. Elk hoekje van het pand is dus uniek en heeft een hele andere look en feel dan de rest.

Hoge plafonds, oudroze op de muur en grote tapijten op de grond

Stan&Co Amsterdam wordt echt méga. Het interieur wordt zoals nu helemaal hip is bijna helemaal oud roze. Afgewisseld met gouden accenten, veel planten en grote Perzische tapijten. Strak, maar toch hip en ook gezellig. Houten vloeren, hoge ramen en een bar met een imposante trap naar boven, dat is niet normaal zo gaaf!
Stan&Co Amsterdam

Wakker worden, eten, werken, vergaderen en borrelen

Stan&Co komt op de eerste verdieping en Debuut (bekend van o.a. Hometown, Mauve Beers&Barrels, Boat House Almere, Oliver etc.) neemt hier zoals bij alle zaken van deze eigenaren zelf hun architecten en interieurstylisten mee. Er komt een grote open keuken, een eilandbar, grote tafels voor groepen of om lekker aan te werken en ze krijgen een waanzinnig terras.

Meer info en echte foto’s komen er zo snel mogelijk aan!