Spezl Wirtschaft

Via via kregen wij wat leuke tips voor restaurantjes in München. Allemaal leuke hippe hotspots, maar ik wilde graag bij een leuke local hotspot echte Duits eten, zoals bijvoorbeeld schnitzels. Maar ook cocktails drinken en dan toch wel het liefst in een leuke tent. Ik was eigenlijk opzoek naar de Bar Bukowski / Smokin Barrels van München.
IMG_0939

En die vond ik! Spezl Wirtschaft was 3 minuten lopen vanaf ons hotel en exact wat ik zocht. En er stond heel veel lekkers op de kaart! En ook, exact waar ik zin in had: Wiener schnitzels. Deze waren heerlijk! Knapperig, dun en lekker mals. Goede frieten erbij en een lekker slaatje. Simpel en heel lekker.

IMG_0945
Spezl is een leuke, relaxte maar stiekem toch hippe tent. Gezellig druk, leuk jong publiek, lekkere muziek en goede cocktails. Ze serveren flammkuchen (op mooie houten planken), steaks, schnitzels en salades. Heb je geen zin in een überhippe tent maar wil je gewoon lekker en gezellig eten dan is Spezl perfect!

Oh, en de Mojito’s waren TOP!
IMG_0954

Wil je eten in een leuke, beetje hippe kroeg? Veel jonge mensen, lekker druk, goed en simpel eten en een grote cocktailkaart?Reserveer dan een tafeltje bij Spezl Wirtschaft. Klik hier voor hun Facebookpagina. Adres: Ledererstr. 3 München.