Round & Round

Round & Round is een koffie en gebakszaakje op de Hoogstraat in Rotterdam. Koffie en gebak gaat altijd goed samen, maar dit zaakje heeft iets bijzonders. Bing en Chao (beide van Chinese komaf) runnen de zaak met hun hele ziel en zaligheid en bijna alle ingrediënten en producten die gebruikt worden zijn over het algemeen Japans. En dat zorgt ervoor dat dit niet weer just another pie place is.
Round & round

Matcha latte’s

Een van de specialiteiten van Round & Round is de Matcha thee. En laat ik nou net mega fan zijn van dit groene goud. Matcha wordt door de dames niet alleen gebruikt voor de thee maar ook als ingrediënt in bijvoorbeeld de cake rolls. Die hard Matcha fan? Ze zetten hier zelfs koffie mee!
Round & round

Round & Round cake rolls

Wanneer je bij Round & Round komt moet je echt een cake roll proberen. Dagelijks maken ze verschillende soorten rollen die elk een andere smaak en vulling hebben. De rolls zijn vrolijk gekleurd en zijn echt een lust voor het oog (en je Instagram!). De buitenkant van de cake roll is sponsachtig en de binnenkant besmeren ze met een laag goddelijke met crème. Deze combinatie geeft de cake roll een heerlijke luchtige, zoete smaak. Hmmm.
Round & round

Trek gekregen?
Je kunt Round & Round vinden op Hoogstraat 55A in Rotterdam.