Restaurant Moon

De oude Shelltoren die lange tijd het uitzicht over het IJ domineerde is omgetoverd tot een multifunctioneel uitgaanscentrum met verschillende restaurants, bars, bedrijven en hotspots. De verleende 24-uurvergunning maakt het feest compleet en je kunt makkelijk parkeren in de garage onder de toren. Sounds good.
Moon restaurant ADAM toren Noord

Vandaag mocht de pers voorproeven in het nog niet geopende restaurant Moon. Het hele pand is nog een beetje rommelig, de liften werken nog niet naar behoren en overal lopen timmermannen en bouwvakkers rond, maar wanneer je op de 19de verdieping uitstapt bij Moon is het andere koek.
Moon restaurant ADAM toren Noord
https://mytravelboektje.com/leukste-hotspots-amsterdam-noord/

Moon is er klaar voor.
Het restaurant is helemaal rond en alle tafels staan aan het raam. Heel langzaam schuift het uitzicht aan je voorbij, want je draait! Maar niet alleen het uitzicht is spectaculair, het eten is dat even goed.
Jamie van Heije Moon Tommy den Hartog

Jaimie van Heije van het gelijknamige restaurant in Ouderkerk aan de Amstel is de signaturechef van Moon en samen met chefkok Tommy den Hartog koken ze de sterren van de hemel.
Moon restaurant ADAM toren Noord
Het menu bestaat uit moderne en vooral gezonde gerechten en alles is letterlijk en figuurlijk van hoog niveau. De combinaties zijn verrassend en de opmaak van de borden is prachtig. Waar je vaak bij dit soort restaurants echt uren aan tafel zit voor je de vijf gangen door bent gaat het hier verrassend snel. Zo kan je binnen een uur een drie gangen lunch nuttigen en ben je het hele uitzicht rond geweest.
Moon restaurant ADAM toren Noord
Moon restaurant ADAM toren Noord

Volgende week opent Moon haar deuren voor Amsterdam, dus reserveer nu vast een plekje want dit wil je niet missen!
We waren ‘Over the Moon’.
Moon restaurant ADAM toren Noord
Benieuwd naar het menu?
Moon restaurant ADAM toren Noord
Restaurant Moon: Overhoeksplein 3 Amsterdam Noord.
Bereikbaarheid: Pont Buiksloterweg en met de auto (parkeren in garage onder de toren)
Voor andere hotspots in Noord klik hier.