Passion Ibiza

Mijn favoriete ontbijt en lunch plekje op Ibiza is Passion Cafe. Toen ik voor het eerst op Ibiza kwam hadden ze een klein zaakje vlakbij Playa Den Bossa. Nu een aantal jaar verder hebben ze meer dan 5 zaken! Waar je ook bent op het eiland, er is altijd wel een Passion waar je kunt ontbijten. Yeey!!

IMG_8292
Acai addict als ik ben, neem ik dat natuurlijk elke ochtend. Het liefst met hun famous pancakes on the side, het is tenslotte vakantie. Een lekkere shake erbij, een kopje thee of een matcha latte. Mijn dag kan niet meer stuk.
passion ibiza
Maar naast heerlijke pancakes, acai bowls, yoghurt met fruit en granola, hebben ze nog zoveel meer lekkers. De kaart is de grootste die ik ooit heb gezien. Een shake? Ze hebben wel 30 verschillende soorten. Van slowjuices tot proteine shakes, low carb, glutenfree, groente sappen, superfoods en romige smoothies. Er komt geen einde aan.
IMG_8285 passion ibiza
De broodjes en salades zijn net zo lekker als de rest. Echte mannen kunnen hier prima ontbijten want ze hebben hele ontbijt menu’s met alles erop en eraan. Gym fanatic? Ook dan moet je hier zijn, want ze hebben allerlei proteine shakes, ontbijtjes, sport snacks etc.

Maar naast al dat super lekkere eten, is Passion ook nog eens een hele gezellige hotspot. Overal leuke boeken, hebbedingetjes en andere prullaria die je kunt kopen, grote lange tafels waar je even lekker rustig kunt computeren, een heerlijk terras en genoeg tafeltjes om lekker samen even te chillen. Wil je alles liever thuis of op het strand opeten? Dan kan je je bestellingen ook meenemen.

Check hier de site om te zien waar de dichtst bijzijnde Passion zit.

Passion i’m your biggest fan!
Wil je eens wat nieuws proberen? Ga dan naar Don’t Panic It’s Organic. Een super leuk tentje in Ibiza stad. Klik hier voor de review.
Meer leuke ontbijt hotspots ontdekken op Ibiza? Klik hier.
IMG_8286 IMG_8289 IMG_8290IMG_8291