Don’t Panic It’s Organic

In de categorie ‘Healthy Hotspots’ komt Don’t Panic it’s Organic met stip binnen in de top 3. Waarom? Dat is eigenlijk heel simpel. Het is een leuk, gezellig, knus, hippie achtig zaakje. Met een lekker terras, leuke Thai style parasols, een heerlijke loungebank en overal gezellige zitkussens op de grond.

Een aantal weken geleden opende een leuk, hip, knap Nederlands stel deze hotspot in Ibiza en sinds de opening hebben ze het lekker druk. Er wonen natuurlijk talloze Dutchies op het eiland maar romor goes fast, dus ook deze nieuwe hotspot bleef niet lang geheim.

IMG_9223
De inrichting binnen is ook helemaal Ibiza hip. Veel hout, vrolijke kleurtjes en vitrines vol gezonds en lekkers. Alle producten worden zoveel mogelijk lokaal en biologisch ingekocht en niks komt uit een potje of zakje. Ze maken alles zelf en de powerballs die zie hier hebben zijn de lekkerste en mooiste ooit.
IMG_9228
IMG_9226
Ik nam uiteraard altijd hetzelfde: de Acai bowl en deze was echt perfect. Super mooi opgemaakt, lekkere granola, niet te zoet, fris, zacht en romig. Exact zoals ik ‘m wil.
IMG_9238
IMG_9235
Maar ook de broodjes en salades waren een feest. Prachtig opgemaakte borden, heel kleurrijk en echt heel erg lekker. Broodjes met falafel of groenteburgers, heerlijke bieten humous, salade en gegrilde groente. Yummie!
IMG_9233
De carrotcake en bananabread (vegan) waren ondanks dat er geen suiker in zat heerlijk zoet en helemaal niet droog. Ze hebben ook verse jonge cocosnoten en allerlei heerlijke smoothies, goede koffie en lekkere theetjes.
IMG_9232
Don’t Panic it’s organic lijkt op het eerste gezicht misschien een beetje een chicks tent maar daar zijn ze in Ibiza allang overheen. Healthy food is gewoon hot. Dus ook coole gasten met tattoos en baarden verzamelen zich hier voor het ontbijt of voor de lunch. Ze hebben ook een take away menu dus als je zin hebt in iets lekkers voor mee naar het strand is dit de perfecte plek om dat te halen.
IMG_9225IMG_9231
Ben je net als ik fan van chia chocolate pudding? Hou dan een plekje over en bestel deze als toetje hier. AMAZING!
IMG_9230